Ga direct naar de content

Wat is nieuw op de nieuwe website?

9 december 2021

Onze nieuwe website is vandaag gelanceerd! Met een nieuwe vormgeving, toegankelijk, gebruiksvriendelijk en een verbeterde structuur. Er is meer informatie te vinden over patiëntenparticipatie voor patiëntenvertegenwoordigers, maar ook voor beleidsmakers, lokale en regionale overheden, en onderzoekers.

Deel deze pagina:

Een deel van de informatie is meeverhuisd van de oude naar de nieuwe website, maar staat soms op een andere plek. Zo vind je de blogs voortaan onder de knop Nieuws terug. Met de deelknoppen op iedere pagina kun je de informatie eenvoudig met anderen delen via LinkedIn, Facebook, Twitter of Whatsapp!

Cursusagenda

De cursusagenda is geheel vernieuwd. De belangrijkste informatie zie je nu in 1 oogopslag in de cursusagenda staan: waar en wanneer de cursus plaatsvindt, of er nog plekken vrij zijn en of het om een online cursus of om een cursus op locatie gaat of om een combinatie daarvan.

Nieuw is ook de printknop om de cursusagenda eenvoudig te printen. Bij de Veelgestelde vragen vind je antwoorden op vragen over bijvoorbeeld coronamaatregelen, inschrijven, statiegeld en annuleren.

Advies en diensten

Bij het onderdeel Advies vind je over welke thema’s je bij PGOsupport terecht kunt met vragen. Patiënten- en cliëntenorganisaties kunnen bij ons aankloppen met vragen of voor advies, maar ook beleidsmakers, lokale overheden, zorgaanbieders en onderzoekers zijn van harte welkom.

10 projecten: verhalen uit de praktijk

Nieuw is de projectenpagina met mooie projecten van PGOsupport. Patiënten- en cliëntenorganisaties vertellen er over de samenwerking met PGOsupport: hoe kun je meer impact bereiken? Hoe helpt PGOsupport bij het ontwikkelen van cursussen op maat? Onderzoekers vertellen over hun ervaringen met een cursus patiëntenparticipatie. 

Dossiers

In 6 nieuwe dossiers vind je informatie over onderwerpen die belangrijk zijn voor PGOsupport:

Toegankelijkheid

De website is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Er is voldoende contrast zodat de website ook goed toegankelijk is voor mensen met een visuele handicap. Op korte termijn doen we nog een paar aanpassingen zodat de website volledig voldoet aan de normen voor digitale toegankelijkheid (WCAG 2.1 niveau AA).

Wat vind jij van de nieuwe website?

Wat is je eerste indruk? Kun je vinden wat je zoekt? Of heb je suggesties voor verbetering? We horen het graag! Laat het ons weten via Anne van Voorthuizen, a.vanvoorthuizen@pgosupport.nl.

Meer weten?

Neem contact op met
Anne van Voorthuizen

Anne van Voorthuizen

online communicatieadviseur