Ga direct naar de content

Online vragenuur: achterban raadplegen met de online dialoogtool

19 december 2022

Waar hebben de leden en donateurs van je patiëntenorganisatie behoefte aan? Om daar een goed antwoord op te krijgen is contact met je achterban essentieel. De Vereniging van Mensen met Brandwonden gebruikt hiervoor de online dialoogtool. Voorzitter Titus Radstake vertelt er alles over tijdens het online vragenuur op maandag 23 januari van 11:00 tot 12:00 uur.

Deel deze pagina:

Het vragenuur is geweest. Aanmelding is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over je achterban raadplegen met de dialoogtool? Neem contact op met Caroline Donner.

Titus Radstake is enthousiast over de online dialoogtool: "Een eigentijdse, nieuwe manier waarmee we een schat aan informatie ophalen.”

In gesprek over achterbanraadpleging en de online dialoogtool

Tijdens het vragenuur gaan we met Titus in gesprek over achterbanraadpleging en de mogelijkheden van de online dialoogtool. Hoe heeft de vereniging het aangepakt? Wat is de meerwaarde boven een traditionele enquête? Is deze tool ook interessant voor mijn organisatie?
De gespreksleiding is in handen van onze adviseurs achterbanraadpleging Eva Vroonland en Caroline Donner.

Minder cijfermatig, reageren op standpunten

Eva en Caroline zien mooie mogelijkheden met de online dialoogtool: “Wat vooral aantrekkelijk is, is dat je er veel kwalitatieve informatie mee ophaalt. Het is minder cijfermatig dan een standaard vragenlijst. Deelnemers reageren op elkaars standpunten en bouwen erop voort. Ze geven zelf al aan welke standpunten en ideeën ze belangrijk vinden.”

Voor wie?

Het vragenuur is interessant voor mensen die contact met hun achterban belangrijk vinden. Je maakt kennis met een nieuwe manier van vragenstellen. Of je nu actief deelneemt of alleen komt meeluisteren: deelname is gratis en vrijblijvend!

Datum en tijd

Het vragenuur is op maandag 23 januari van 11:00 tot 12:00 uur.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze andere gratis vragenuurtjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.

Meer weten?

Neem contact op met
Caroline Donner

Caroline Donner

adviseur achterbanraadpleging