Ga direct naar de content

Online vragenuur: hoe haal je het beste uit je team?

18 november 2022

Samenwerken in een team, dat gaat toch vanzelf? Helaas, dat blijkt niet zo. Je moet er wat voor doen om het beste uit je team te halen. En om plezierig samen te werken. Maar wat dan? Tijdens het online vragenuur op dinsdag 20 december 2022 geven Joke Zephat en Jolanda van Dijk antwoord op al je vragen.

Deel deze pagina:

Het vragenuur is geweest. Aanmelding is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over dit thema? Neem contact op met Jolanda van Dijk.

Verliest jouw team te veel tijd aan vergaderingen en afstemming? Werken afspraken niet? Worden agendapunten doorgeschoven? Is niet iedereen betrokken? Dan is dit vragenuurtje echt iets voor jou.

Ook wetenschappelijk onderzoek laat zien dat veel teams minder effectief en plezierig samenwerken. Gelukkig biedt dat onderzoek ook handvatten, tips en tools om de samenwerking te verbeteren. Na een korte inleiding hierover, kun je al je vragen kwijt aan Joke Zephat en Jolanda van Dijk.

Voor wie?

Het vragenuur is relevant voor iedereen die in teams samenwerkt. Het doel is om met en van elkaar te leren. Of je nu actief deelneemt of alleen komt meeluisteren: deelname is gratis en vrijblijvend!

Datum en tijd

Het vragenuur is op dinsdag 20 december 2022 van 16:00 tot 17:00 uur.

Joke Zephat en Jolanda van Dijk

Joke Zephat is eigenaar van Joke Zephat Training & Advies. Ze geeft onder meer trainingen en advies over vrijwilligersbeleid en de inzet van ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid. De gespreksleiding is in handen van Jolanda van Dijk, adviseur organisatieontwikkeling van PGOsupport. Jolanda helpt patiëntenorganisaties om een visie en een strategie te ontwikkelen op de toekomst en op hun vrijwilligersbeleid. Ook adviseert ze over goed samenwerken (lees meer bij Advies vrijwilligersbeleid en samenwerken).

 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze andere gratis vragenuurtjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.

Meer weten?

Neem contact op met
Jolanda van Dijk

Jolanda van Dijk

adviseur organisatieontwikkeling