Ga direct naar de content

Succesvolle crowdfunding via actieplatform DoSupport

16 juni 2020

Online geld inzamelen doe je via dosupport.nl, ons platform voor crowdfunding en acties. Hiermee faciliteren wij mooie online campagnes voor veel verschillende organisaties. Geld dat via DoSupport wordt opgehaald komt 100% ten goede aan jouw patiëntenorganisatie. Er blijft niets aan de strijkstok hangen en zo hoort het! 

Deel deze pagina:

Quarantainer

Ter inspiratie delen we graag een recent voorbeeld van de zeer succesvolle actie van Ypsilon, Anoiksis en Socialrun. Via DoSupport zamelden zij geld in voor de aanschaf van een Quarantainer: een mobiele ontmoetingsplek waar bewoners van een instelling en hun naasten elkaar in deze coronatijd kunnen ontmoeten zonder fysiek contact. Binnen 1 dag haalden de organisaties al ruim tweemaal het doelbedrag binnen. Bekijk de crowdfundingactie op DoSupport

Quarantainer geplaatst bij ggz-instelling Arkin
De eerste Quarantainer werd geplaatst bij ggz-instelling Arkin

Schoolvoorbeeld

Renske Noordhuis, voormalig adviseur fondsenwerving bij PGOsupport, begeleidde de actie en was razend enthousiast: “Dit is een schoolvoorbeeld van succesvolle crowdfunding: het probleem is urgent en acuut, de oplossing concreet en tastbaar!”

Meer weten?

Neem contact op met
Marion Koppelman

Marion Koppelman

adviseur fondsenwerving