Ga direct naar de content

Vacatures PGOsupport

20 mei 2023

Wil je aan de slag bij een maatschappelijke organisatie met betrokken en bevlogen collega's? We hebben 2 vacatures: een vacature voor een organisatiedeskundige en een vacature voor medewerker Service & Support.

Deel deze pagina:

Organisatiedeskundige met communicatietalent (24 à 32 uur per week)

Word jij warm van binnen als het gaat over verandervraagstukken? Wil jij je kennis delen en organisaties helpen zich verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou: de organisatiedeskundige met communicatietalent.

Voor het toekomstbestendig blijven van patiënten en cliëntenorganisaties is het van belang dat zij kijken naar welke veranderingen er nodig zijn om hun organisatie te versterken. Om te werken aan een toekomstbestendige organisatie kunnen organisaties door middel van een analyse hun organisatie laten doorlichten.

Organisaties kunnen voor deze analyse terecht bij PGOsupport. Op basis van een of meerdere analysegesprekken, stelt PGOsupport een advies op met een veranderopgave, en hoe deze verandering stapsgewijs is door te voeren. Eventueel kunnen patiënten- en cliëntenorganisaties op basis van deze analyse vanaf 2024 in aanmerking komen voor een projectsubsidie van het ministerie van VWS. PGOsupport zoekt een organisatiedeskundige met communicatietalent voor het houden van deze gesprekken, het analyseren van gegevens, het vaststellen van de veranderopgave en het schrijven van een plan van aanpak.

Meer weten? Bekijk de volledige vacaturetekst en solliciteer snel! 

Vacature: medewerker Service & Support (32 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een medewerker Service & Support die zich graag inzet voor een maatschappelijke organisatie.

Je bent de spin in het web van onze administratieve processen. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie met onze klanten en cursisten. De ideale kandidaat heeft zijn of haar sporen verdiend in een eerdere functie als secretarieel-/administratief- of servicemedewerker.

Samen met je collega’s van het team Service & Support zorg je voor een goede dienstverlening aan en communicatie met onze cursisten en andere klanten. Je werkweek is een mix tussen de dagelijkse hectiek van klantcontacten en de rust en nauwkeurigheid die nodig is voor een zorgvuldige uitvoering van andere taken.

Je hebt een opleiding en/of ervaring op mbo-niveau en bewezen administratieve en ondersteunende kwaliteiten.

Meer weten? Bekijk de volledige vacaturetekst.