Ga direct naar de content

Vacature bij PGOsupport: HR-professional en Ontwikkelaar blended leren

1 december 2023

Werken bij PGOsupport is patiëntenparticipatie versterken. We ondersteunen patiëntenorganisaties en geven cursussen en advies aan zorgorganisaties, gemeenten en onderzoekers. Op dit moment heeft PGOsupport een vacature voor een HR-professional en een Ontwikkelaar blended leren.

Deel deze pagina:

HR-professional (parttime, tijdelijke opdracht)

Word jij enthousiast van een veranderende organisatie waar je het HR-beleid vorm kunt geven? Bij PGOsupport krijg je alle ruimte. We breiden ons werkveld uit en daar hoort ook groei in het aantal medewerkers bij. 

Je gaat ons als kwartiermaker op korte termijn, maar eventueel ook langer, helpen met deze transitie. Je zorgt voor de instroom, het behoud, de ontwikkeling én de uitstroom van personeel.

Heb jij de HR-ervaring om onze transitie en schaalvergroting in goede banen te leiden? Bekijk de volledige vacaturetekst. Je kunt reageren tot vrijdag 15 december.

Ontwikkelaar blended leren (32 uur per week)

Ontwikkelen van digitaal leer- en communicatiemateriaal

Ben jij het creatieve talent dat zorgt voor meer impact van onze cursussen? En ons online cursusaanbod naar een hoger plan tilt? Wij zoeken een nieuwe collega: een ondernemende ontwikkelaar van online en blended lesmateriaal met hart voor scholing. 

Je begeleidt inhoudelijke experts bij het (door-) ontwikkelen van hun online en blended trainingen. Je coördineert de projecten en adviseert over uitdagende werkvormen, online interactie en de mix van tekst, beeld en video. Je zet je creativiteit in om deze communicatiemiddelen vorm te geven. 

Word jij onze nieuwe ontwikkelaar blended leren? Bekijk de volledige vacaturetekst. Solliciteren kan tot en met woensdag 17 januari.