Ga direct naar de content

Online vragenuur 'Creatief in communicatie' op 24 mei

25 april 2022

Met regelmaat zien we mooie communicatie-initiatieven van patiëntenorganisaties. Voorbeelden die we graag delen omdat ze inspirerend zijn voor collega-organisaties. Zoals de jaarlijkse campagne ‘Mijn baas is paars’ van Crohn & Colitis NL. Wat levert deze campagne op en hoe pakt Crohn & Colitis NL het aan? Wat zijn de tips en tricks voor collega-organisaties? Hierover organiseren we op dinsdag 24 mei een online vragenuur.

Deel deze pagina:

Het vragenuur is geweest. Aanmelding is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over dit thema? Neem contact op met Marjo Zijp.

Campagne ‘Mijn baas is paars’

Op een speelse en positieve manier goed werkgeverschap belonen. Dat is het idee achter 'Mijn baas is paars!' In de jaarlijkse Week van de Toegankelijkheid verrasten ruim 60 werknemers met een chronische darmziekte hun ‘baas’ met een paarse trofee. Als blijk van waardering voor de manier waarop de werkgever omgaat met hun chronische darmziekte. Communicatieadviseur Barbara Davidson: "We kregen weer zoveel mooie reacties, dat we hier zeker mee doorgaan". Lees meer over de campagne Mijn baas is paars.

2 politiemedewerkers reiken de 'Mijn baas is paars-supertrofee' uit aan hun werkgever
2 politiemedewerkers reiken de 'Mijn baas is paars-supertrofee' uit aan hun werkgever
We kregen zoveel mooie reacties, dat we hier zeker mee doorgaan.
Barbara Davidson, communicatieadviseur Crohn & Colitis NL

Communicatievragenuur: een kijkje in de keuken

In dit communicatievragenuur geeft Barbara Davidson, communicatieadviseur bij Crohn & Colitis NL, een kijkje in de keuken. Er is volop ruimte voor uitwisseling. En Judith Winnen en Marjo Zijp, communicatieadviseurs van PGOsupport, bespreken jouw communicatievragen. Denk aan onderwerpen als:

  • Hoe zorg je dat je organisatie zichtbaar is?
  • Hoe zet je beperkte tijd en middelen slim in?
  • Hoe pak je een jaarlijkse campagne aan, wat zijn de do’s en dont’s?
  • … Of jouw eigen actuele communicatievraag.

Voor wie?

Het vragenuur is relevant voor medewerkers en vrijwilligers van patiëntenorganisaties die betrokken zijn bij of verantwoordelijk zijn voor de communicatie van en over de organisatie. Het doel: leren van en met elkaar. Of je nu actief deelneemt of alleen komt meeluisteren: deelname is gratis en vrijblijvend!

Datum en tijd

Het vragenuur is op dinsdag 24 mei van 16:00 tot 17:00 uur. Uiterlijk maandag 23 mei ontvangen de deelnemers een mail met de zoomlink om deel te kunnen nemen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van andere gratis vragenuurtjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.

Meer weten?

Neem contact op met
Marjo Zijp

Marjo Zijp

communicatieadviseur