Ga direct naar de content

Online vragenuur nieuwe subsidieregeling

14 augustus 2023

Tussen 1 september en 1 oktober 2023 kunnen patiënten- en gehandicaptenorganisaties een instellingssubsidie aanvragen. PGOsupport organiseerde verschillende online vragenuurtjes over deze nieuwe subsidieregeling. Voor vragen over de subsidieregeling kun je terecht bij de website van DUS-I, de instantie die de subsidieregeling uitvoert.

Deel deze pagina:

De nieuwe subsidieregeling voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties vervangt het beleidskader 2019-2023. In september 2023 kunnen patiënten- en gehandicaptenorganisaties een instellingssubsidie aanvragen en vanaf 1 januari een projectsubsidie.

Aanvragen en meer informatie

Patiëntenorganisaties kunnen ieder jaar opnieuw een instellingssubsidie aanvragen. Vanaf 1 januari kunnen patiëntenorganisaties een projectsubsidie aanvragen. 

Online vragenuur

Op 4 september was het laatste vragenuur dat de unieke mogelijkheid bood om je vragen over het aanvragen van de subsidieregeling voor te leggen aan Daan Reedijk van DUS-I. DUS-I is de instantie die de subsidieregeling uitvoert, en kent de details van de subsidieregeling. 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de subsidieregeling? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.