Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
voor oud-cursisten

Belangen behartigen: de volgende stap

De cursus is vol
Duur 1 dag
Doelgroep Oud-deelnemers aan de cursus Effectief beïnvloeden of Belangen behartigen
Kosten € 100,- statiegeld
Niveau Gevorderd 
Leerpad Gespreksvaardigheden
Hou me op de hoogte

Opfrisdag waarin deelnemers aan de cursussen Belangen behartigen en Effectief beïnvloeden een verdiepingsslag maken op basis van praktijkervaringen.

Tijdens de evaluatie van de cursus Belangen behartigen c.q. Effectief beïnvloeden blijkt er onder cursisten geregeld behoefte te zijn om weer bij elkaar te komen en een verdiepingsslag te maken, nadat ervaring is opgedaan in de praktijk. Dat maken we met deze opfrisdag mogelijk.

Doel

De opfrisdag is bedoeld om de beïnvloedingvaardigheden die je eerder hebt opgedaan op te frissen en verder te verdiepen. Je gaat een volgende stap zetten in effectief beïnvloeden op basis van door jou ingebrachte casuïstiek en vragen als:

  • hoe heb je kennis en vaardigheden uit de cursus toegepast?
  • wat zijn je ervaringen in de praktijk?
  • zijn er situaties waar je tegen aangelopen bent?

Werkwijze

Ochtend:

In de ochtend wissel je aan de hand van gerichte vragen zowel plenair als groepsgewijs ervaringen met de andere deelnemers uit. De trainer relateert de ingebrachte casuïstiek aan de theorie die eerder in de cursus behandeld is.

Middag:

Op basis van de ingebrachte thema’s gaat een acteur in de middag met de deelnemers oefenen om zo inzichten in de praktijk te brengen en nieuwe inzichten op te doen.

Resultaat

  • Je hebt je kennis en inzichten rond effectief beïnvloeden opgefrist en geactualiseerd
  • Je hebt je beïnvloedingsvaardigheden aangescherpt en bent meer bewust bekwaam geworden in beïnvloeden / belangen behartigen.

Voor wie?

Deelnemers van de cursus 'Effectief beïnvloeden' of 'Belangen behartigen' die op basis van hun ervaringen nu een verdiepingsslag willen maken.

Trainer

Ruth de Baat – Trainer

Ruth de Baat

Ruth de Baat heeft een onderwijsachtergrond. Vanuit haar bedrijf Ruth de Baat coaching, training, interim management werkt ze als interim-manager in onderwijs, zorg en welzijn en als trainer en procesbegeleider bij profit en non-profitorganisaties.

Hou me op de hoogte

Laat je gegevens achter, dan weten we dat er belangstelling is. We berichten je als we deze bijeenkomst gaan plannen.

* Deze velden zijn verplicht

Je naam:
Aanhef
Nieuwsbrief