Ga direct naar de content

Ades Joaquin Niazy

Ades Joaquin Niazy is adviseur leren en ontwikkelen bij PGOsupport. Zijn belangrijkste werkzaamheden: het coördineren van alle activiteiten rond leren en ontwikkelen, inclusief de samenwerking met patiëntenorganisaties, overheid, wetenschap en onderwijs.

Deel deze pagina:

portretfoto ades joaquin niazyAdes Joaquin Niazy, adviseur leren en ontwikkelen
E-mail: a.niazy@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 63 09 76
LinkedIn-profiel

Visie en samenwerking

Binnen het team leren en ontwikkelen houd ik me onder andere bezig met de visie van PGOsupport op leren, het cursusaanbod en de samenwerking met trainers. 

Daarnaast richt ik me op de samenwerking en het contact met patiëntenorganisaties, overheden, financiers, wetenschap / onderzoekers en onderwijs. 

Ervaring

Eerder deed ik ervaring op in het hoger onderwijs en onderzoek, bij een academisch ziekenhuis en bij de nationale financier van wetenschappelijk onderzoek. Die ervaring sluit heel goed aan op mijn functie als adviseur leren en ontwikkelen bij PGOsupport.

Patiëntenparticipatie

Wat ik mooi vind aan mijn werk bij PGOsupport is dat het 2 onderwerpen combineert die voor mij erg belangrijk zijn: leerprocessen en patiëntenparticipatie. In deze combinatie ligt ook mijn kracht.

Ik geloof dat het vergroten van kennis en vaardigheden ook de onderlinge relaties in een samenwerking versterkt. En dat dit leidt tot krachtiger participatie van mensen binnen zorg en welzijn.

Wil je meer weten over leren en ontwikkelen bij PGOsupport? 

Neem contact op met Ades Joaquin Niazy , adviseur leren en ontwikkelen: 

E-mail: a.niazy@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 63 09 76