Ga direct naar de content

Anne van Voorthuizen

Anne van Voorthuizen is online communicatieadviseur. Ze zorgt ervoor dat PGOsupport meer bekendheid krijgt via digitale kanalen als website, nieuwsbrief en sociale media.

Deel deze pagina:

foto anne van voorthuizenAnne van Voorthuizen, online communicatieadviseur
E-mail: a.vanvoorthuizen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 2230 7042
Linkedin-profiel

Meedenken

Het is belangrijk dat patiëntenorganisaties hun stem laten horen, en meedenken over beslissingen in de zorg, onderzoek en maatschappij. PGOsupport heeft een mooi en breed cursusaanbod voor patiëntenorganisaties. Ook ondersteunt PGOsupport patiëntenparticipatie in de zorg, onderzoek en gemeenten.  

Ik help graag mee om de informatie en diensten van PGOsupport meer bekendheid te geven via digitale kanalen.

Meer bekendheid

Als online communicatieadviseur help ik graag mee om deze informatie, cursussen en diensten van PGOsupport meer bekendheid te geven via alle digitale kanalen zoals website, nieuwsbrief en social media. We bieden toegankelijke informatie, over onderwerpen waar vrijwilligers en professionals naar op zoek zijn en die ze in de praktijk kunnen gebruiken. Ik werk eraan dat nóg meer mensen hier gebruik van gaan maken, hun ervaringen gaan delen en elkaar inspireren. Zodat ze de belangen van patiënten nog beter kunnen behartigen.

Eerder werkte ik als online specialist voor websites van kennisorganisaties in de langdurige zorg, jeugdzorg en onderwijs.

Wil je meehelpen om de cursussen en diensten van PGOsupport onder de aandacht te brengen van je achterban?

Neem contact met me op.

E-mail: a.vanvoorthuizen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 2230 7042

Lees meer

Lees meer over communicatie: