Ga direct naar de content

Anne van Voorthuizen

Anne van Voorthuizen is online communicatieadviseur. Ze zorgt ervoor dat PGOsupport meer bekendheid krijgt via digitale kanalen als website, nieuwsbrief en sociale media.

Deel deze pagina:

foto anne van voorthuizenAnne van Voorthuizen, online communicatieadviseur
E-mail: a.vanvoorthuizen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 22 30 70 42
Linkedin-profiel

Meer bekendheid

Als online communicatieadviseur help ik graag mee om deze informatie, cursussen en diensten van PGOsupport meer bekendheid te geven via alle digitale kanalen zoals website, nieuwsbrief en social media. We bieden toegankelijke informatie, over onderwerpen waar vrijwilligers en professionals naar op zoek zijn en die ze in de praktijk kunnen gebruiken. Eerder werkte ik als online specialist voor websites van kennisorganisaties in de langdurige zorg, jeugdzorg en onderwijs.

Ik help graag mee om de informatie en diensten van PGOsupport meer bekendheid te geven via digitale kanalen.

Websitescan: hoe goed is jouw website?

Je website is meestal het belangrijkste communicatiekanaal van je patiëntenorganisatie. Is je informatie goed vindbaar? Sluit de website aan op je communicatiedoelen? Zou je graag meer bezoekers, meer nieuwsbriefabonnees of meer leden krijgen via je website? Als je het fijn vindt dat iemand een keer met je meekijkt of meedenkt, kan ik een websitescan doen, en tips geven voor verbetering. De websitescan bestaat uit een kennismakingsgesprek, een rapport met bevindingen en een afsluitend coachend gesprek over het doorvoeren van de verbeteringen.  

Wil je meehelpen om de cursussen en diensten van PGOsupport onder de aandacht te brengen van je achterban?

Neem contact met me op.

E-mail: a.vanvoorthuizen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 22 30 70 42

Blogs

Lees meer over communicatie: