Ga direct naar de content

Videofaciliteiten van vergaderruimte

Live streamen, videovergaderen, opnemen en terugkijken van je bijeenkomst, bij PGOsupport hebben we alle videofaciliteiten die je nodig hebt.

Deel deze pagina:

Livestream = online meekijken

Live meekijken en -luisteren kan via ons eigen streamingkanaal met vaste cameraopstelling in zaal 1. Met alleen de spreker in beeld of de slides en video’s van de presentatie ernaast.

Interactie met het publiek is via dit systeem niet mogelijk. Natuurlijk kun je daar zelf voor zorgen met bijvoorbeeld WhatsApp of andere toepassingen. De opname blijft 30 dagen via ons kanaal beschikbaar. Downloaden voor eigen gebruik is mogelijk.
Kosten: €125,- per dag, exclusief zaalhuur en BTW.

Videovergaderen, webinar, social live

Wil je vergaderen met deelnemers op afstand? Een webinar houden met volop interactiemogelijkheden? We bieden je een professionele, mobiele videoset voor gebruik met alle vergaderplatforms en socials, zoals Zoom, Teams, GoTo meeting, Facebook Live, LinkedIn Live, noem maar op.
Kosten: €125,- per dagdeel, exclusief zaalhuur en BTW.

Studio voor video-opname

Wil je een studio-opname maken voor een professioneel ogende video? Dan bouwen we zaal 1 voor je om tot studio met achterwand en lampen. Ook leveren we mensen die de apparatuur voor je bedienen. Deze optie is beperkt mogelijk en alleen op aanvraag voor patiënten- en cliëntenorganisaties.  
Kosten: €600,- exclusief zaalhuur en BTW.

Terug naar vergaderruimte huren.

Meer weten?

Neem contact op met
Cathy Kool

Cathy Kool

facilitair manager