Ga direct naar de content

Jolanda van Dijk

Jolanda van Dijk is adviseur leren en ontwikkelen bij PGOsupport. Zij is verantwoordelijk voor de maatwerktrainingen die PGOsupport organiseert voor patiënten- en cliëntenorganisaties en voor onderzoekers.

Deel deze pagina:

Foto Jolanda van DijkJolanda van Dijk, adviseur leren en ontwikkelen
E-mail: j.vandijk@pgosupport.nl
Telefoon: 06 38 94 98 36
LinkedIn-profiel

Dit is mijn derde functie binnen PGOsupport. Van accountmanager, via adviseur organisatieontwikkeling werk ik vanaf januari 2024 als adviseur leren en ontwikkelen. Deze sector vind ik prachtig en de inzet van mensen hartverwarmend. Of dat nu vrijwillig of betaald is, vanuit patienten- of wetenschappelijk perspectief is. Hen helpen om hun taak beter uit te kunnen voeren, vind ik een mooie rol. En er is ook veel winst te behalen.

Passend leeraanbod

Leren en ontwikkelen past mij als een handschoen. Na een trage start op scholen, kwam ik pas tot mijn recht in het beroepsonderwijs. Vanaf dat moment ontdekte ik hoe fijn en nuttig het is om te leren. Sindsdien is studeren en professionele- en persoonlijke ontwikkeling mijn levensmotief.

Bij PGOsupport zet ik me in om leer- en ontwikkelvragen van patientenorganisaties en/of hun stakeholders (onderzoekers) met hen te bespreken, met als doel een passend leeraanbod aan te bieden.

Vragen over trainingen of cursussen?

Neem contact met mij op :

E-mail: j.vandijk@pgosupport.nl
Telefoon: 06 38 94 98 36

Voor vragen over organisatieontwikkeling kun je terecht bij Rineke Geschiere, voor vragen over vrijwilligersmanagement bij Marloes Biegel en Betsie van Dort.