Ga direct naar de content

Jolanda van Dijk

Jolanda van Dijk is adviseur organisatieontwikkeling bij PGOsupport. Zij faciliteert patiëntenorganisaties om een visie en strategie te ontwikkelen op de toekomst en op hun vrijwilligersbeleid. Ook adviseert ze over goed samenwerken.

Deel deze pagina:

Foto Jolanda van DijkJolanda van Dijk, adviseur organisatieontwikkeling
E-mail: j.vandijk@pgosupport.nl
Telefoon: 06 38 94 98 36
LinkedIn-profiel

Onderliggende wens

De vraag die het eerst wordt gesteld, is meestal niet de vraag die de échte onderliggende wens verwoordt. Pas door samen verder te praten, komt het ware verlangen boven. Dat is geen rechte weg van A naar B, maar een kronkelpad met hobbels en kuilen. En met mooie vergezichten en kleine details.

Langer kijken om voorbij het oppervlakkige te zien.

Toekomstvisie en samenwerking

Ik richt me op de toekomstbestendigheid van organisaties. Hoe bereiken zij die toekomst? Welke weg moet bewandeld worden? En hoe ‘overleef’ je de hoogte- en dieptepunten? Ik faciliteer mensen binnen organisaties om een visie en strategie te ontwikkelen én om die in praktijk te brengen. Daarbij heb ik oog voor het mooie en het moeilijke van samenwerken. Lees meer bij Advies voor een sterke organisatie.

Vrijwilligersbeleid

Ik kan je ook helpen met vragen of voor advies over het vrijwilligersbeleid van je organisatie. Patiëntenorganisaties kunnen niet zonder vrijwilligers, maar ze vinden én betrokken houden is best een uitdaging. Hoe je dat aanpakt is per organisatie anders.

Wil je aan de slag met je vrijwilligersbeleid? Volg bij PGOsupport een van cursussen over effectief vrijwilligersbeleid, of maak een afspraak met mij voor een advies op maat. We kijken dan samen naar wat jouw organisatie nodig heeft. Lees meer bij Advies vrijwilligers werven en behouden.

Vragen over vrijwilligersbeleid, samenwerking of de visie en strategie van je organisatie?

Neem contact op met Jolanda van Dijk, adviseur organisatieontwikkeling:

E-mail: j.vandijk@pgosupport.nl
Telefoon: 06 38 94 98 36

Organisatieadvies nodig? Jolanda van Dijk helpt je graag verder: