Ga direct naar de content

Karin de Lange

Karin de Lange is manager bedrijfsvoering van de academie van PGOsupport. Ze zet zich in om ons cursusaanbod te verbeteren en zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeften van (patiënten)organisaties.

Deel deze pagina:

Foto Karin de Lange

Karin de Lange, manager bedrijfsvoering academie
E-mail: k.delange@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4087 9453
Linkedin-profiel

Impact vergroten

Ik zet me dagelijks in om het cursusaanbod van onze academie steeds beter te maken en aan te laten sluiten op de behoeften van onze doelgroep. Zo doen onze cursisten de kennis en vaardigheden op die zij écht nodig hebben, om daarmee uiteindelijk de maatschappelijke impact van hun (patiënten)organisatie te vergroten.

Doorontwikkeling

We doen steeds meer aan marketing van ons cursusaanbod en werken continu aan doorontwikkeling. Bijvoorbeeld door cursussen in de regio aan te bieden en een online leeromgeving op te zetten. Zo is leren niet langer gebonden aan onze locatie in Utrecht, maar steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk. Ook spelen we met het cursusaanbod sneller in op de actualiteit. Bekijk het cursusaanbod.

Met passend cursusaanbod de impact van organisaties vergroten.

Routekaart

Binnen PGOsupport help ik mijn collega’s om de processen rond cursussen en scholing zo goed mogelijk neer te zetten. En ik leg verbindingen. Door te zorgen dat er een goede link is tussen ons advieswerk en het cursusaanbod bijvoorbeeld. Of door ons aanbod rond een bepaald onderwerp met elkaar te verbinden, zodat er een soort routekaart ontstaat waarin iedereen zijn rol pakt. Zo is het voor cursisten helder wat ze bij ons kunnen halen.

Heb je vragen over onze cursussen of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Karin de Lange:

E-mail: k.delange@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4087 9453

Blogs van Karin de Lange

Online cursussen voldoen aan vraag