Ga direct naar de content

Karin Hoek

Karin Hoek is adviseur leren en ontwikkelen bij de academie van PGOsupport. Ze geeft opleidingsadvies, individueel én aan patiëntenorganisaties. Ook denkt Karin graag mee bij leervragen en ontwikkelt ze cursussen op maat voor organisaties.

Deel deze pagina:

Foto Karin HoekKarin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen
E-mail: k.hoek@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4063 0976
LinkedIn-profiel

Inhoudelijke ontwikkeling

Jaarlijks organiseert de academie meer dan 100 verschillende cursussen. Uniek voor deze cursussen is de persoonlijke benadering van de trainers, de praktische toepasbaarheid en het delen van kennis met andere cursisten. Ook de variatie aan vormen wordt goed gewaardeerd: online, op locatie of een combinatie van beide. Karin Hoek coördineert de inhoudelijke ontwikkeling van cursussen van de academie. Bekijk het cursusaanbod.

Betrokken

Leren is ‘willen weten hoe het zit’. Nieuwsgierig zijn naar een oplossing voor een knelpunt, naar nog meer impact willen bereiken met het werk dat je doet.

Hoe verschillend ook, de cursisten van PGOsupport zijn stuk voor stuk zeer betrokken bij het werk dat ze doen. Die betrokkenheid zie ik als dé basis voor hun leervraag: je wilt je werk zo goed mogelijk doen, maar soms heb je daarvoor net niet de kennis of vaardigheden die passen. Of vraagt een verandering in je werk of in de organisatie om nieuwe kennis, vaardigheden of gedrag. Zo ontstaat een leervraag. Zie ook Onze kijk op leren.

De betrokkenheid van onze cursisten is de beste voedingsbodem om ‘te willen weten hoe het zit.

Leervraag

Met die leervraag ga ik aan de slag. Waar sta je nu? Waar loop je tegenaan? Wat wil je beter doen? Wie of wat heb je nodig om je daarbij te helpen? En: wanneer ben je tevreden over het resultaat? Vanuit nieuwsgierigheid geef ik vorm aan een leersituatie die écht past bij de leervraag. Op individueel niveau, maar ook voor een team of een hele organisatie. Heb je een specifieke opleidingsvraag voor een groep medewerkers of vrijwilligers? Bij Opleidingsadvies lees je wat we voor je organisatie kunnen betekenen.

Maatwerk

We ontwikkelen ook steeds meer mogelijkheden om een leersituatie op maat aan te bieden. Bijvoorbeeld met online modules. Daarmee krijgen cursisten meer regie over hoe, wanneer en in welk tempo zij willen leren. Met daarin altijd aandacht voor het sociaal leren: leren van en met elkaar door ontmoeting – online en fysiek. 

Heb jij ook een leervraag?

Neem contact op met Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen:

E-mail: k.hoek@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4063 0976

Succesvolle maatwerkprojecten: