Ga direct naar de content

Leonie Hermanus

Leonie Hermanus is opleidingscoördinator bij PGOsupport. Ze houdt zich samen met opleidingscoördinator Diçou de Groot onder andere bezig met de planning en administratie van ons open cursus- en trainingsaanbod. Ook is ze aanspreekpunt voor cursisten en trainers.

Deel deze pagina:

foto leonie hermanusLeonie Hermanus, opleidingscoördinator
E-mail: l.hermanus@pgosupport.nl
Telefoon: 06 3821 5229
Linkedin-profiel

Cursist centraal

Als opleidingscoördinator zorg ik ervoor dat cursisten zich vanaf het eerste contact welkom voelen bij PGOsupport. Transparante communicatie, een goede organisatie van het opleidingsaanbod en het nakomen van afspraken zijn voor mij belangrijk kernwaarden. Voor mij staat de cursist centraal, uiteraard zonder de missie en visie van PGOsupport uit het oog te verliezen.

Ik zorg ervoor dat cursisten zich vanaf het eerste contact welkom voelen bij PGOsupport.

Verschil maken

Hiervoor heb ik 7 jaar bij de afdeling persoonsgebonden budget van de Sociale Verzekeringsbank gewerkt. Een functie met maatschappelijke impact waar ik in korte tijd veel heb geleerd. Deze kennis en ervaring neem ik mee naar PGOsupport, zodat we écht het verschil kunnen maken.

Mijn functie als coördinator is veelzijdig en daar krijg ik veel energie van. Ik heb enerzijds direct contact met cursisten en kan anderzijds meedenken over het verbeteren van de processen, zodat de cursussen van a tot z soepel verlopen. Ik hoor het dan ook graag als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt!

Heb je vragen over een cursus of het cursusaanbod van PGOsupport? 

Neem contact op met Leonie Hermanus, opleidingscoördinator:

E-mail: l.hermanus@pgosupport.nl
Telefoon: 06 3821 5229