Ga direct naar de content

Marloes Biegel

Marloes Biegel is adviseur en trainer vrijwilligersmanagement bij PGOsupport. Ze is onder andere aanspreekpunt voor vragen over het vinden, motiveren en behouden van vrijwilligers.

Deel deze pagina:

foto marloes biegel, adviseur patiëntenparticipatieMarloes Biegel, adviseur vrijwilligersmanagement
E-mail: m.biegel@pgosupport.nl
Telefoon: 06 43 60 34 60

Linkedin-profiel

Belangenbehartiging

Voordat ik bij PGOsupport kwam werken heb ik me 10 jaar lang bezig gehouden met de belangenbehartiging van patiënten en naasten binnen de ggz. Daar heb ik verschillende functies bekleed, zoals ervaringsdeskundige, vrijwilligerscoördinator, bestuurslid en uiteindelijk ook voorzitter van patiëntenorganisatie WEET.

Na afronding van de opleiding tot diëtist en psycholoog werkte ik een aantal jaar als behandelaar binnen de gespecialiseerde ggz. Ook was ik projectleider tijdens de ontwikkeling van het behandelaanbod ervaringsdeskundigheid.

Meedenken en adviseren

Door mijn achtergrond als ervaringsdeskundige, patiëntenvertegenwoordiger en ook zorgprofessional kan ik vanuit verschillende perspectieven meedenken en adviseren. De kunst zit volgens mij in het ondertitelen van eigen beweegredenen en in het nieuwsgierig blijven naar die van de ander. Het werken als patiëntenvertegenwoordiger vond ik erg leuk en waardevol, maar het kon ook intensief en soms ronduit zwaar zijn.

De adviezen en trainingen van PGOsupport hebben mij destijds altijd gemotiveerd en geïnspireerd. Het maakt mij blij dat ik hier nu voor andere patiëntenvertegenwoordigers iets in kan betekenen. Misschien wel voor jou?

Heb je vragen over het vinden, motiveren en behouden van vrijwillligers?

Neem contact op met Marloes, adviseur vrijwilligersmanagement:

E-mail: m.biegel@pgosupport.nl
Telefoon: 06 43 60 34 60