Ga direct naar de content

Michelle Kaper

Michelle Kaper is coördinator online leren bij PGOsupport. Ze coördineert, ontwerpt en ontwikkelt online modules, cursussen die deels online plaatsvinden en leeroplossingen op maat. 

Deel deze pagina:

Foto Michelle KaperMichelle Kaper, coördinator online leren
E-mail: m.kaper@pgosupport.nl
Telefoon: 06 3418 5712
LinkedIn-profiel

In mijn functie van coördinator online leren coördineer ik ‘blended’ trajecten. Dat zijn leertrajecten met een combinatie van online en klassikale training. Daarnaast ontwerp en ontwikkel ik de online modules, met input van inhoudsdeskundigen en uiteraard ook de mensen over wie het gaat. In deze adviserende en ontwerpende rol draag ik bij aan leeroplossingen op maat. Bovendien heb ik een trainersachtergrond, waardoor ik me goed kan inleven in zowel het maken, als in het geven van trainingen. Lees meer over onze cursussoorten en de online modules.

Me hard maken voor patiënten en cliënten geeft heel veel voldoening.

Bij PGOsupport kan ik mij op al deze rollen inzetten en ik kan er mijn creativiteit, oplossingsgerichtheid en luistervaardigheid kwijt. Dat maakt PGOsupport voor mij de perfecte werkgever, ik voel me hier thuis! Met name het contact met diverse patiëntenorganisaties en dat ik mij bij PGOsupport hard kan maken voor patiënten en cliënten (want daar doen we het allemaal voor), geven mij heel veel voldoening.

Heb jij vragen over online leren?

Neem contact op met Michelle Kaper, coördinator online leren:

E-mail: m.kaper@pgosupport.nl
Telefoon: 06 3418 5712