Ga direct naar de content

Minou Stouten

Minou Stouten is online redacteur bij PGOsupport. Ze houdt zich bezig met de website pgosupport.nl, sociale media, contentmanagement en de nieuwsbrief.

Deel deze pagina:

foto Minou StoutenNeem contact op met Minou Stouten, online redacteur
E-mail: m.stouten@pgosupport.nl
Telefoon:  06 40 95 77 43
LinkedIn-profiel

Content

Als online redacteur houd ik me bij PGOsupport vooral bezig met onze website pgosupport.nl en onze sociale media. Zo zorg ik voor de content van de website: de inhoud in de vorm van teksten, formulieren, links, afbeeldingen en knoppen. Maar doe ik ook contentmanagement: zorgen dat de informatie op de website goed vindbaar, leesbaar en toegankelijk is. Op social media speel ik in op actualiteiten, deel ik interessante berichten en breng ik onder de aandacht wat PGOsupport voor patiëntenorganisaties kan betekenen. Verder maak en verzend ik onze tweewekelijkse nieuwsbrief en organiseer ik (thema)gerichte mailings.

Ik zorg ervoor dat alles actueel is en technisch goed werkt.

Actueel

Ik doe mijn werk voor een groot deel achter de schermen en help anderen graag. Ik vind het fijn om te zorgen dat alles actueel is en technisch goed werkt. Zowel voor mijn collega’s als voor de mensen en organisaties waarvoor PGOsupport zich inzet. Ik werk hiervoor nauw samen met onze communicatieadviseurs.

Meerwaarde

Ik werkte hiervoor 10 jaar als webredacteur bij een middelgrote patiëntenvereniging. Zo leerde ik de patiëntenbeweging van binnenuit kennen en kan ik wel zeggen dat daar mijn hart ligt. Dat ik me bij PGOsupport kan inzetten voor álle patiëntenorganisaties, is voor mij echt dan ook echt een meerwaarde.

Kijk bij communicatie van patiëntenorganisaties voor mooie communicatievoorbeelden en praktische tips voor je website en nieuwsbrief. 

Heb je vragen over onze website, social media of nieuwsbrief? Of werkt er iets niet goed?

Neem contact op met Minou Stouten, online redacteur:

E-mail: m.stouten@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 95 77 43