Ga direct naar de content

Nienke Oosting

Nienke Oosting is adviseur impact en bereik. Bij PGOsupport helpt ze patiëntenorganisaties bij het in kaart brengen en vergroten van hun impact en bereik.

Deel deze pagina:

foto Nienke OostingNienke Oosting, adviseur impact en bereik
E-mail: n.oosting@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 63 65 89
LinkedIn-profiel

Behoeften

Patiëntenorganisaties streven allemaal naar de best mogelijke kwaliteit van leven en zorg voor de patiënt. Dagelijks wordt er hard gewerkt om dit streven te realiseren. Maar hoe weet je nu zeker of datgene wat jij doet, bijdraagt aan een positieve verandering voor jouw achterban? Sluiten jouw doelen en activiteiten aan bij de behoefte die er speelt? En werk je daarvoor samen met de juiste partijen?  

Deze vragen gaan over impact en bereik. Bij PGOsupport zet ik me in om mijn ambitie op dit vlak te realiseren: voorzien in de behoefte van de patiënt om deze zoveel mogelijk te laten participeren in de samenleving. Lees meer over Impact en bereik patiëntenorganisaties vergroten.

Alleen samen kunnen we ontdekken wat we verstaan onder échte impact. 

Echte impact

Ik help je bij het in kaart brengen van jouw impact en bereik en denk graag met je mee over welke stappen je kunt zetten om (nog) meer impact te maken. Hierin vind ik samenwerking belangrijk, want alleen samen kunnen we ontdekken wat we met elkaar verstaan onder échte impact. Kijk bij advies over impact en bereik.

Nienke nodigt je uit: ga mee op ontdekkingsreis naar échte impact?

Neem contact op met Nienke Oosting, adviseur impact en bereik:

E-mail: n.oosting@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 63 65 89

Meer lezen over impactgericht werken?