Ga direct naar de content

Renske Noordhuis

Renske Noordhuis is adviseur fondsenwerving bij PGOsupport. Ze adviseert en begeleidt patiëntenorganisaties bij het werven van extra en structurele inkomsten via fondsenwerving. Aandachtsgebieden: telemarketing, werving van leden en donateurs en aanvragen van fondsen en subsidies.

Deel deze pagina:

Foto Renske NoordhuisRenske Noordhuis, adviseur fondsenwerving:
E-mail: r.noordhuis@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4093 2839
LinkedIn-profiel

Rocket science

Eigenlijk is fondsenwerving geen rocket science: het is een combinatie van je plannen en het netwerk om je heen. Wat wil je gaan doen en wie of wat wil jou helpen om dat te realiseren?

Netwerk

Op de vraag die mij altijd gesteld wordt: ‘Hoe gaan we dat betalen?’, is het antwoord vaak: 'Kijk eens naar je netwerk!'. En blijf dan dicht bij jezelf en je organisatie. Mensen die het dichtst bij je staan zijn vaak het meest bereid om iets bij te dragen. Dat kan zijn in de vorm van geld, maar tijd of middelen zijn soms net zo waardevol. Afhankelijk van wat je nodig hebt.

Mensen die het dichtst bij je staan zijn vaak het meest bereid om iets bij te dragen.

Duurzaam resultaat

Ik krijg energie van de combinatie van een goed plan en een vruchtbaar netwerk. Extra leuk wordt het als ik ervoor kan zorgen dat een structurele geldstroom - los van de subsidie - wordt aangeboord. Dat levert niet alleen concrete resultaten op voor een organisatie, het is ook nog duurzaam. En dit duurzame resultaat kan de organisatie dan weer inzetten om het leven van patiënten en de mensen daaromheen een stukje beter te maken. 

Aandachtsgebieden

Bij PGOsupport ben ik aanspreekpunt voor advies en ondersteuning over:

Heb je vragen over fondsenwerving?

Neem contact op met Renske Noordhuis, adviseur fondsenwerving:

E-mail: r.noordhuis@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4093 2839

Lees meer over fondsenwerving: