Ga direct naar de content

Ruben Bos

Ruben Bos is adviseur leren en ontwikkelen bij de academie van PGOsupport. Hij geeft opleidingsadvies, individueel én aan patiëntenorganisaties. Ook denkt Ruben graag mee bij leervragen en ontwikkelt hij cursussen op maat voor organisaties. 

Deel deze pagina:

foto Ruben Bos

Ruben Bos, adviseur online leren
E-mail: r.bos@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 41 18 27
LinkedIn-profiel

 

Inhoudelijke ontwikkeling

Jaarlijks organiseert de academie meer dan 100 verschillende cursussen. Uniek voor deze cursussen is de persoonlijke benadering van de trainers, de praktische toepasbaarheid en het delen van kennis met andere cursisten. Ook de variatie aan cursusvormen wordt door onze cursisten gewaardeerd: online, op locatie of een combinatie van beide. 

Ik coördineer de inhoudelijke ontwikkeling van de cursussen. Dat doe ik samen met adviseur leren en ontwikkelen Ades Niazy. Bekijk het cursusaanbod

Toepasbaar

Onze cursisten zijn allemaal verschillend. Ze hebben verschillende achtergronden, rollen en functies. En ze hebben allemaal hun eigen leervragen. Maar uiteindelijk zijn ze allemaal op zoek naar kennis en vaardigheden die ze kunnen toepassen in hun werkzaamheden. Omdat ze iets nieuws gaan doen, of omdat ze nog beter willen worden in wat ze al doen. Die praktische insteek vind ik heel belangrijk. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor een knelpunt of omdat je meer impact wil bereiken: samen met onze bevlogen trainers én je medecursisten zet je een volgende stap. 

Maatwerk

We ontwikkelen ook steeds meer mogelijkheden om een leersituatie op maat aan te bieden. Bijvoorbeeld met online modules. Daarmee krijgen cursisten meer regie over hoe, wanneer en in welk tempo zij willen leren. Met daarin altijd aandacht voor het sociaal leren: leren van en met elkaar door ontmoeting – online en fysiek.  

Heb jij ook een leervraag? 

Neem contact op met Ruben Bos, adviseur leren en ontwikkelen: 

E-mail: r.bos@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 41 18 27