Ga direct naar de content

Ruben Bos

Als adviseur online leren coördineer ik de ontwikkeling van enkele van onze kennismodules en blended trajecten. Ik begeleid video-opnamen in onze studio, adviseer bij het organiseren van online bijeenkomsten en ben betrokken bij de doorontwikkeling van ons leerplatform.

Deel deze pagina:

foto Ruben Bos

Ruben Bos, adviseur online leren
E-mail: r.bos@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4041 1827
LinkedIn-profiel

Professionalisering

Ik geloof erin dat het ontwikkelen van online content op allerlei manieren bijdraagt aan de professionalisering van (patiënten)organisaties. Je kunt daarmee namelijk overal kennis opdoen, je creëert tijdens bijeenkomsten meer ruimte voor verdieping door een betere voorbereiding vooraf online en het wordt mogelijk om ook buiten bijeenkomsten in contact te blijven met (mede)cursisten.

Online content draagt op allerlei manieren bij aan professionalisering.

Ik haal plezier uit de veelzijdigheid van mijn werk. Uit het contact met collega’s en trainers. En uit de speelruimte om na te denken over een soepel/beter proces. Het geeft voldoening dat mensen naar mij toe komen met een wens en een ‘ik weet niet hoe’, en dat ik ze help dat om te zetten naar een bruikbaar ‘product’.

Juiste mensen op de juiste plek

De juiste mensen op de juiste plek zien, daar word ik erg gelukkig van. Het maken van kwalitatief hoogstaande online content vraagt om verschillende kwaliteiten. Overzicht houden, het gesprek aangaan, kritisch blijven tegenover jezelf en tegenover elkaar – dat is waaraan ik mijn steentje wil en kan bijdragen. Bij PGOsupport ben je - zowel qua collega’s als qua mensen die bij ons over de vloer komen – altijd omringd door gemotiveerde mensen die iets moois willen bijdragen. Ik ben blij daarvan deel uit te mogen maken!

Heb je vragen over online of blended leren?

Neem contact op met Ruben Bos, adviseur online leren:

E-mail: r.bos@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4041 1827