Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

PGOsupport on tour: ons cursusaanbod komt naar je toe!

Regelmatig horen we van deelnemers aan onze cursussen dat ze zeer blij zijn met het aanbod, maar dat het reizen naar Utrecht niet ideaal is. En dat begrijpen wij maar al te goed.

Cursisten bij PGOsupport zijn vaak als vrijwilliger bij een organisatie actief. De vrije tijd is beperkt en het reizen naar de cursuslocatie Utrecht kan belastend zijn.

Cursussen op locatie

We willen niet dat dit een belemmering is voor het volgen van een cursus. Ons aanbod moet toegankelijk zijn voor zo veel mogelijk mensen. Daarom gaan wij vanaf dit jaar cursussen aanbieden op locaties door het hele land. In het voorjaar worden de eerste regionale cursussen gepland.

Gezamenlijke achtergrond

Karin de Lange, manager academie: "Belangrijk voordeel van het volgen van een cursus in de regio, is dat mensen elkaar daar makkelijk ontmoeten vanuit een gezamenlijke achtergrond. Dat maakt deze momenten een interessante plek om ervaringen te delen en te netwerken met andere organisaties."

4 cursussen in Rotterdam

De eerste cursussen die je in de regio kunt volgen zijn:

Blijf op de hoogte

Meer informatie over onze regionale cursussen volgt. Hou onze berichtgeving in de gaten via de website en sociale media, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan iedere 2 weken alle nieuwe ontwikkelingen en actuele cursussen in je mailbox!

Denk met ons mee

Denk jij dat er behoefte is aan een van onze cursussen bij jou in de buurt? Bekijk het volledige cursusaanbod en laat het weten. We bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Karin de Lange, manager bedrijfsvoering academie, via k.delange@pgosupport.nl of 06 4087 9453.

Wil je meedenken over ons regionale aanbod?

Neem contact op met Karin de Lange

Bel, mail of app Karin op 06 4087 9453