Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

PGOsupport biedt cursussen op maat

Heeft je organisatie specifieke opleidingsvragen? Wil je een organisatiedoelstelling bereiken waarbij een cursus nodig is? Een training volgen 'onder ons'?

Dan biedt een cursus op maat bij PGOsupport uitkomst.

Leren van elkaar

De open cursussen van PGOsupport bieden naast algemene leerdoelstellingen een waardevolle extra: het leren van elkaar, van collega-organisaties. Om dat zo veel mogelijk te stimuleren, honoreren we voor een open cursus maximaal 3 aanmeldingen van 1 organisatie. Dat netwerkdoel is belangrijk en dat blijft zo.

Werken aan organisatiedoelen

"Maar, voor met name de grotere organisaties kan dat maximum aantal een beperking zijn", zegt Karin Hoek, coördinator van de PGOacademie. "Soms willen zij met een groep aan onze cursussen deelnemen om specifieke organisatiedoelstellingen te bereiken. Al onze cursussen zijn uiteindelijk bedoeld om de organisatie te versterken. Dat lukt soms beter met een cursus die specifiek voor de eigen mensen is vormgegeven."

Toesnijden op eigen situatie

Een cursus op maat kun je perfect aanpassen aan de eigen situatie. Karin: "Uitgangspunt is ons huidige cursusaanbod. Maar je kunt het programma aanpassen en de voorbeelden en oefeningen toesnijden op de richting die de organisatie op wil. We gaan geen nieuwe cursus ontwikkelen wanneer die slechts voor 1 organisatie relevant is. Daarnaast vragen we de organisatie om de verworven kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Ook dat is maatwerk."

Voorwaarden

PGOsupport hanteert een aantal voorwaarden voor een cursus op maat. De belangrijkste:

  • een heldere opleidingsvraag, gekoppeld aan de organisatiedoelen
  • duidelijkheid over het gewenste resultaat en hoe dat is te meten
  • minimaal 8 deelnemers

Een overzicht van de voorwaarden vind je bij Maatwerkcursussen.

Wil je meer weten over onze maatwerkcursussen?

Neem dan contact op met Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen