Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

PGOsupport jaarverslag 2020: Omdenken in coronatijd

Met trots publiceren we ons jaarverslag over 2020. Een overzicht dat laat zien dat wij – ook in coronatijd - belangrijke stappen blijven zetten om mensen nog beter te bereiken, ondersteunen en begeleiden op weg naar betere kwaliteit van zorg en leven.

Alle partijen aan tafel

Naast patiëntenorganisaties bereiken we steeds beter de partijen waarmee zij samenwerken: zorgaanbieders, onderzoekers, verzekeraars en overheden. We richtten ons ook op de kwaliteit van interactie tussen deze partijen. Zodat zij écht samen gaan werken, in plaats van los of soms zelfs tegenover elkaar.

Online aanbod

Het werken op afstand bracht ook de ontwikkelingen binnen onze academie in een stroomversnelling. We maakten bijvoorbeeld een groot aantal cursussen volledig online. En 10 nieuwe online kennismodules werden onderdeel van onze cursussen en adviestrajecten. Dat werd gewaardeerd! We verwelkomden een heel aantal nieuwe cursisten doordat het online aanbod de drempel verlaagde.

Het is maar een greep uit onze ontwikkelingen in 2020. Ben je benieuwd naar meer? Bekijk ons jaarverslag 2020 en de dingen waar we als organisatie trots op zijn.

Blijf betrokken!

In 2021 bouwen we natuurlijk door. Blijf ons daarom volgen:

Natuurlijk mag je ook altijd direct persoonlijk contact opnemen met een van onze mensen.

Meer weten over ons jaarverslag 2020?

Judith Winnen licht de getallen graag toe!

Neem contact op met Judith