Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Project ED OP

*Projectaanvraag schrijven voor ervaringsdeskundigen binnen GGZ

In deze cursus leer je hoe je een relevante projectaanvraag schrijft waaruit de kwaliteit van je project blijkt.

Een sprekend idee voor een relevant project en een juist ingevuld aanvraagformulier. Dat zijn de vereiste ingrediënten waarmee jouw organisatie een doeltreffende projectaanvraag bij ZonMW kan indienen om  (een deel van) het ontbrekende geld te krijgen. Klinkt simpel, maar hoe schrijf je nu zo’n overtuigende aanvraag?

Inhoud

Bij deze korte cursus ga je aan de slag met een aanvraag voor de subsidieronde van ZonMw. De trainers brengen algemene kennis, inzichten en handvatten over om de relevantie en kwaliteit van je project aan te tonen. Je ontvangt ook verbetertips bij jouw geschreven aanvraag.

Voorbereiding en opzet

Voorafgaand aan de cursus vragen we je daartoe het subsidieaanvraagformulier in te vullen voor jouw specifieke, relevante project. Zo ervaar je waar voor jou de vragen zitten die je in de cursus beantwoord wilt hebben.

Tijdens de cursus

  • krijg je inzicht in het doel en de onderdelen van de oproep aan de hand van het subsidieaanvraagformulier
  • leer je om jouw idee te ‘vertalen’ naar de juiste plaatsen in het formulier
  • leer je hoe je jouw gedachten in beperkte, maar doeltreffende woorden kan samenvatten. Je maakt een effectieve selectie van wat je wel en niet opschrijft
  • oefen je met concreet, helder en actief schrijven.

Werken met en aan je eigen aanvraag onder begeleiding van 2 deskundige trainers biedt volop ruimte voor interactie, leren van elkaar en toepassing.

Resultaat

Na de cursus kan je beter de onderdelen van een projectvoorstel herkennen en plaatsen in het aanvraagformulier. Je bent daarnaast beter in staat je idee op een effectieve manier schriftelijk onder woorden te brengen. Effectief omdat de beoordelaars de aanvraag begrijpen en er enthousiast van worden.

Er zijn helaas (nog) geen geplande cursusdagen.

Wij houden je graag op de hoogte per e-mail wanneer deze cursus (opnieuw) wordt ingepland.