Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Ruben Bos

"Een soepel proces haalt de last van iemands schouders."

Portret van Ruben Bos, administratief medewerker bij PGOsupport

Ordenen, stroomlijnen, optimaliseren: ik ben altijd bezig met de vraag ‘Hoe kan het efficiënter?’. Ik word enthousiast van een soepel proces, vooral als ik zie hoe dit direct de last van iemands schouders haalt.

Bij PGOsupport zorg ik dat mijn collega’s zich meer op inhoud kunnen richten en zich minder bezig hoeven houden met administratieve handelingen. Ik ondersteun bijvoorbeeld de Academie, denk mee over procesoptimalisatie, actualiseer ons adressenbestand en assisteer Joos en Caroline. Dat mijn collega’s oog hebben voor ieders kwaliteiten en leerpunten, in plaats van dat ze alleen je functie zien, waardeer ik enorm. Dat geeft veel ruimte voor een gevarieerd en uitdagend takenpakket.

De veelzijdigheid van het werk bevalt me. Het is fijn om zoveel speelruimte te krijgen om na te denken over hoe dingen anders of beter kunnen. En om PG-organisaties verder te helpen bij hun waardevolle werk. Met mijn collega’s en de mensen die bij ons over de vloer komen, ben ik continu omringd door gemotiveerde mensen die iets moois willen bijdragen aan de maatschappij. Ik ben blij daarvan deel uit te mogen maken!

Kan ik jou ergens mee helpen?

Neem contact met mij op of maak een afspraak:

E-mail: r.bos@pgosupport.nl 
Telefoon: 06 4041 1827