Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
advies

Strategievorming

Hoe stuur je je organisatie naar een gezonde toekomst?

Wat wil jouw patiënten- of cliëntenorganisatie bereiken? Wat is het inspirerende doel? Welke keuzes maken jullie om daar te komen?

Want, is de organisatie er klaar voor als:

  • de subsidie onzeker is
  • het ledenaantal terugloopt
  • het aantal verzoeken van externen de pan uit rijst
  • maatschappelijke trends als digitalisering en individualisering doorzetten
  • ...

Wat vraagt dit van een organisatie? Wat doen jullie wel, wat niet? En waarom?

Nu stilstaan om straks soepel te bewegen

Dat vraagt om nu stil te staan bij ontwikkelingen van straks. Door in de turbulentie van trends een visie te bepalen, antwoorden te vinden.

PGOsupport helpt je uit de dagelijkse sleur te breken, de luiken te laten wapperen en met frisse blik de (nabije) toekomst tegemoet te treden. Door in 1 of meer sessies tot een heldere strategie te komen. Geen papieren tijger, maar een haalbaar praktisch visiedocument.

Dat maak je niet even tussendoor, tijdens een reguliere bestuurvergadering. Breek er samen met ons uit om de koers te bepalen. En stuur regelmatig bij, ook daar helpen we jullie graag bij. Voorkom dat je stilvalt. Stilstand is tenslotte achteruitgang.

De volgende slag is: hoe realiseren jullie je visie? Dat vraagt om organisatieontwikkeling.

In de sessies kregen we veel ideeën en legden we een visie neer. Vervolgens hield de adviseur ons bij de les in de uitvoering.

Gerard Kulker, voorzitter ADCA

Tijd voor verandering, op zoek naar nieuwe wegen?

PGOsupport helpt je organisatie een toekomstbestendige koers uit te zetten. Zodat je tijdig kunt inspelen op actuele ontwikkelingen. We gaan graag met je op pad. Neem contact op met Jolanda van Dijk

Bel of app mij op 06 3894 9836