Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Supportloop 2018: op weg voor meer

De Supportloop komt terug in 2018. Na de succesvolle pilot in 2017, organiseren we het wandelevenement in juni voor de tweede keer. Jouw patiëntenorganisatie kan nog meedoen!

Succesvolle eerste editie

De Supportloop is een wandelevenement voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties om extra inkomsten te werven. Omdat het een jaarlijks evenement is, brengt het je organisatie structureel extra inkomsten. Aan de pilot in september 2017 deden ruim 180 mensen mee voor 13 organisaties. Ze haalden samen € 8.210,- op. 

Supportloop 2018

De tweede Supportloop organiseren we op zondag 17 juni in Zeist en op 30 september in Rotterdam. Net als vorig jaar regelt PGOsupport de randvoorwaarden, faciliteiten en overkoepelende communicatie. Ook is er weer een loterij. 

De organisaties doen mee onder eigen vlag, werven zelf hun deelnemers en verkopen loten. Doe je mee, dan werf je dus je eigen inkomsten, maar lift je wel mee op de investering van PGOsupport en de publiciteit over dit evenement.

Hoe werkt de Supportloop?

Deelnemers lopen een mooie route van 3, 5 of 10 kilometer en genieten van een leuke middag met een hapje en een drankje. De routes van 3 en 5 kilometer zijn geschikt voor kinderen, kinderwagens en rolstoelen.

Het inschrijfgeld is € 25,-. Deelnemers die de 3 loten verkopen die ze bij inschrijving krijgen, verdienen € 15,- van het inschrijfgeld terug. Er is een gezinstarief.

Van het inschrijfgeld gaat 80% naar je organisatie, de overige 20% investeert PGOsupport in het evenement.

 

Heb je vragen over de Supportloop?

Trainee fondsenwerver Charlotte van Andel beantwoordt ze graag

Bel of app mij op 06 24 19 49 57