Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Vacature ontwikkelaar blended learning, 32 tot 36 uur

Ben je creatief, gedreven en kan je goed schrijven? Heb je kennis van en affiniteit met ICT, educatie en het ontwikkelen van digitaal lesmateriaal? Dan komen we graag met je in contact!

PGOsupport is op zoek naar ervaren ontwikkelaars van blended lesmateriaal, met een vlotte pen en kennis van moderne ontwikkeltools. We zoeken zowel iemand die bij ons in dienst wil komen als een zzp'er of freelancer.

Over PGOsupport

PGOsupport informeert, adviseert en schoolt in effectieve en duurzame inbreng van het patiënten- en cliëntenperspectief. Die inbreng is essentieel om samen meer te betekenen voor cliënten.

De academie van PGOsupport

De academie biedt een divers trainingsaanbod aan, gericht op kennis en vaardigheden en op gedragsontwikkeling. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en worden in een open programma aangeboden of op maat voor een organisatie gemaakt. Op dit moment implementeert de academie nieuwe online leertechnieken.

Digitaal lesmateriaal ontwikkelen

Je belangrijkste taak is het nadenken over de mix van beeld en tekst en de vertaling van kennis naar online lesmateriaal. Je begeleidt inhoudelijk experts en vertaalt samen de inhoud van het lesmateriaal naar online modules.

In het lesmateriaal leg je begrippen uit en denk je mee over uitdagende oefeningen bij de begrippen. Daarbij put je uit je ervaring en creativiteit. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van het productieproces van verschillende digitale lesmethodes.

Je werkt nauw samen met de adviseurs en trainers van PGOsupport.

Jouw profiel

We zoeken een ervaren ontwikkelaar van blended lesmateriaal, met een vlotte pen en kennis van moderne ontwikkeltools.

Digitaal werken is natuurlijk je tweede natuur en je haalt energie uit het samenwerken in een multidisciplinair team.

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring als ontwikkelaar van blended lesmateriaal. Een achtergrond in opleidingskunde en/of digitale communicatie is zeker een pré, net als affiniteit met de doelgroep van PGOsupport.

Je bent creatief en initiatiefrijk.

Wat biedt PGOsupport jou?

  • Een collegiale werksfeer
  • Ruimte voor initiatief en het zelf indelen van je taken
  • Ruimte om je professioneel te ontwikkelen
  • Een contract voor 1 jaar met mogelijkheden tot verlenging. PGOsupport hanteert de cao Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening. De functie is ingedeeld in schaal 10, voor 32 - 36 uur per week

          Of

  • Een freelance-overeenkomst tot en met juni 2019, tegen een uurtarief van 80 euro per uur met mogelijkheden tot verlenging, voor 32 - 36 uur per week

Bellen over deze vacature is mogelijk met Dafne Swart Wychgel, projectmanager digitaal leren (0626066543) of Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen (0640630976)

Mail je sollicitatie naar: vacature@pgosupport.nl

We zoeken zowel iemand die bij ons in dienst wil komen als een zzp’er of freelancer. De vacature staat open tot we deze mensen gevonden hebben.

Niets voor jou, maar wellicht voor iemand uit je netwerk? Stuur vooral door!