Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
handvatten voor de volgende subsidieronde

Voor elkaar! ivm subsidieronde ZonMw

Cursusdetails

Voor wie
bestuursleden, directeuren en (vrijwillige) medewerkers van organisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking, cliënten uit de ggz en hun naasten.
Duur
1 dagdeel
Niveau
Basis
Leerpad
Kosten
€ 100,- statiegeld
Bekijk de cursusvoorwaarden icon.new_tab.title

Deze workshop bereidt je voor op de volgende subsidieronde van het ZonMw-programma Voor elkaar!

Binnenkort opent de tweede open oproep voor de subsidieronde van het programma Voor elkaar! Deze oproep gaat over innovatieve projecten die bevorderen dat patiënten, cliënten en hun naasten het leven kunnen leiden waarvoor zij zelf kiezen.  
 
De oproep is gericht op patiënten- en gehandicaptenorganisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking en cliënten uit de ggz en hun naasten. ZonMw vraagt om deze ronde eerst een projectidee in te dienen. Maar ook voor een projectidee gelden bepaalde voorwaarden. Een aantal zaken moet al zijn uitgedacht voordat een idee klaar is om in te dienen.  

Workshop

PGOsupport biedt daarom de workshop ‘Bereid je voor op de subsidieoproep van ZonMw’ aan. Je leert jouw vernieuwende idee verder te onderzoeken en aan te scherpen. Wat heeft jullie achterban eigenlijk aan dit plan? Is deze behoefte meegenomen in de ontwikkeling van het idee? Zo ja, heel goed! Zo niet, dan leer je tijdens de workshop waarom het van belang is om dit wel te doen en krijg je handvatten hoe je dit aanpakt. 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Informatiebijeenkomst ZonMw

Voorafgaand aan de workshop geeft ZonMw om 15.00 uur informatie over de subsidieoproep en beantwoorden zij vragen, bijvoorbeeld over het aanmeldformulier. Wil je ook de informatiebijeenkomst van ZonMw bijwonen? Stuur een mail naar participatie@zonmw.nl.

Er zijn helaas (nog) geen geplande cursusdagen.

Wij houden je graag op de hoogte per e-mail wanneer deze cursus (opnieuw) wordt ingepland.