Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Voorwaarden academieparade

Voorwaarden voor deelname aan de academieparade-2019

Voor wie?

De Academieparade is bedoeld voor iedereen die is geïnteresseerd in alles wat PGOsupport te bieden heeft. Ben je vertegenwoordiger van een patiëntenorganisatie, ben je actief bij een zorgaanbieder, een onderzoeksorganisatie, voor een gemeente of een welzijnsorganisatie? In alle gevallen ben je van harte welkom bij onze parade!

Kosten: statiegeld

Deelname aan de Academieparade valt onder onze statiegeldregeling.

Als je je inschrijft betaal je via iDEAL €25,- statiegeld per dag, ongeacht het aantal workshops dat je volgt.

Ben je geweest, dan ontvang je het statiegeld terug. PGOsupport streeft ernaar het statiegeld binnen 3 weken na afloop van de Academieparade terug te storten.

Annuleren

Tot 5 werkdagen vóór de dag waarvoor je je ingeschreven hebt kun je je afmelden met terugbetaling van het statiegeld. Bij latere afmelding ontvang je het statiegeld niet terug. Je mag altijd een vervanger laten deelnemen.

Afmelden doe je door een e-mail te sturen naar academie@pgosupport.nl. Heb je je voor meer dan 1 dag aangemeld? Geef dan aan voor welke dag(en) je annuleert.

Vragen

Heb je vragen over deze voorwaarden? Neem dan contact op met academie@pgosupport.nl of telefonisch: (030) 2040 700. We helpen je graag verder.

NB: Onze dienstverlening staat open voor alle bovengenoemde doelgroepen. Wel is het zo dat er buiten de Academieparade voor de verschillende doelgroepen andere voorwaarden gelden. Wil je hierover meer informatie? Stuur een bericht naar academie@pgosupport.nl.