Ga direct naar de content

Voorwaarden huur vergaderruimte

Deze voorwaarden gelden voor de huur van de vergaderruimte bij PGOsupport (versie september 2020). Hiermee vervallen alle eerder afgegeven voorwaarden.

Deel deze pagina:

Beschikbaarheid

De vergaderruimten zijn in overleg te huur op:

  • werkdagen van 9:00 tot 22:00 uur
  • zaterdag van 9:00 tot 17:00

Voor wie?

De PGOsupport vergaderruimten zijn te huur voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Aanvragen van andere maatschappelijke organisaties die zich bezighouden met patiëntenparticipatie om de zorg en de kwaliteit van leven te verbeteren, worden per keer door PGOsupport beoordeeld aan de hand van een aantal criteria. Deze bepalen of en tegen welk tarief de ruimte gehuurd kan worden.

Kosten

Actuele prijzen vind je op de pagina vergaderruimte huren. Deze prijzen gelden uitsluitend voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties.

Aansprakelijkheid

Eventuele schade die je toebrengt aan de eigendommen van PGOsupport of van de eigenaar van het pand verhalen wij op de huurder van de ruimte.

Catering

Je kunt via PGOsupport catering bestellen bij de vaste leverancier van PGOsupport. Je kan ook zelf catering meenemen of laten bezorgen.

Annulering

Door PGOsupport
PGOsupport heeft het recht tot 3 weken voorafgaand aan de afgesproken datum je reservering te annuleren. Uiteraard doen wij er alles aan om een dergelijke annulering te voorkomen.

Door de huurder
Bij annulering door de huurder brengt PGOsupport de volgende kosten in rekening:

  • Annulering 21 dagen of meer voor de afgesproken datum: geen kosten;
  • Annulering minder dan 21 dagen, maar 8 dagen of meer voor de afgesproken datum: 50% van de huurprijs;
  • Annulering minder dan 8 dagen voor de afgesproken datum 100% van de huurprijs plus personeelskosten en kosten van eventueel bestelde lunch of extra catering.

Optie = reservering

Wij maken geen onderscheid tussen een optie en een reservering. Annuleer dus ook je optie tijdig om onnodige kosten te voorkomen.

Terug naar vergaderruimte huren

Meer weten?

Neem contact op met
Cathy Kool

Cathy Kool

facilitair manager