Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Wat zijn de uitdagingen in jouw regio?

Maak jij je sterk of wil je je sterk maken om regionaal of lokaal het verschil te maken? Deel dan je uitdagingen met ons. PGOsupport ondersteunt patiënten- en cliëntenorganisaties om ook lokaal en regionaal hun impact te vergroten.

Enquête voor regionale belangenbehartigers

PGOsupport-adviseur Monique Schers: “Om goed in te kunnen spelen op de vraag, willen we beter inzicht in wat regionale belangenbehartigers bezighoudt en waar ze behoefte aan hebben. We hebben daarom een enquête opgesteld.”

Ben je lokaal of in de regio actief als patiëntenvertegenwoordiger? Vul de enquête in!

PGOsupport helpt je ook in de regio verder

Vrijwilligers en medewerkers van regionale en lokale afdelingen van patiëntenorganisaties weten PGOsupport steeds beter te vinden voor scholing, advies en ondersteuning.

Dienstverlening PGOsupport

Monique Schers: “We zien dat steeds meer belangenbehartigers die regionaal en lokaal actief zijn, bijvoorbeeld betrokken bij een zorgverleningstraject in een ziekenhuis of in gesprek met de gemeente bij ons komen voor een training. We hebben een nieuw aanbod op maat voor deze doelgroep, zoals de training lokale belangenbehartiging en netwerken.
We helpen organisaties ook met bijvoorbeeld een netwerkanalyse, het (door)ontwikkelen van instrumenten en tools die je in je werk als belangenbehartiger kunnen helpen en met vaardigheids- en kennistrainingen."

Vul de enquête in

Lokaal of regionaal actief

Ben je lokaal of in de regio actief als patiëntenvertegenwoordiger? Help ons om het aanbod verder te ontwikkelen. Vul de enquête in.

Landelijke organisatie

Ben je vertegenwoordiger van een (landelijke) patiëntenorganisatie? We gaan graag met je in gesprek over wat PGOsupport voor je kan betekenen. In overleg kunnen we voor jouw organisatie extra vragen toevoegen. Met de resultaten kijken we hoe we je organisatie verder kunnen helpen. Neem contact op met Anke Groenen of Monique Schers.