Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Wie wordt de geneesmiddelenexpert in jouw organisatie?

Dit najaar gaat de 2e leergang van de EUPATI Nederland-opleiding van start! Het is dé opleiding die ervaren patiëntenvertegenwoordigers op het juiste kennis- en vaardigheidsniveau brengt om volwaardig te participeren als gesprekspartners bij geneesmiddelenonderzoek en -ontwikkeling.

Daarmee kunnen zij een brugfunctie vervullen tussen jouw patiëntenorganisatie en de overige belanghebbenden in het geneesmiddelenveld.

Aanmelding start 15 maart 2021

Vanaf 15 maart kunnen geïnteresseerde patiëntenvertegenwoordigers zich aanmelden voor de EUPATI NL-opleiding. Kort daarvoor wordt meer bekend over de details van de procedure. Via dit bericht willen we patiëntenorganisaties alvast in de gelegenheid stellen na te gaan voor wie van de medewerkers of vrijwilligers deze opleiding waardevol kan zijn.

In de startblokken

Ook dit jaar is er weer plek voor ongeveer 18 studenten. Een onafhankelijk panel adviseert PGOsupport tijdens de selectieprocedure. In juni maken we bekend wie er in september mag beginnen met de opleiding.

Zowel de opleiding zelf, als de aanmelding vraagt best wat van de (aspirant) studenten. Zorg er daarom nu al voor dat straks, in maart, de juiste groep met gemotiveerde mensen in de startblokken staat voor de aanmelding!

Meer informatie

Wil je meer weten over de EUPATI NL-opleiding? Bezoek de EUPATI NL-website, volg EUPATI NL op LinkedIn en schrijf je in voor de nieuwsflits voor alle updates.

Heb je vragen over de inhoud van de opleiding? Dan verzoeken we je even te wachten op de aanmeldingsgids. Deze verschijnt omstreeks 15 maart en bevat alle informatie die je nodig hebt. Vragen die niet kunnen wachten? Stel ze aan het team via eupati@pgosupport.nl.