Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
handvatten voor de volgende subsidieronde

Workshop Voor elkaar!

Niet gepland
Duur 1 dagdeel
Doelgroep bestuursleden, directeuren en (vrijwillige) medewerkers van organisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking, cliënten uit de ggz en hun naasten.
Niveau Basis 
Hou me op de hoogte

Deze workshop bereidt je voor op de volgende subsidieronde van het ZonMw-programma Voor elkaar!

Binnenkort opent de tweede oproep voor de subsidieronde van het programma Voor elkaar! Deze oproep gaat over innovatieve projecten die bevorderen dat patiënten, cliënten en hun naasten het leven kunnen leiden waarvoor zij zelf kiezen.  
 
De oproep is gericht op patiënten- en gehandicaptenorganisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking, cliënten uit de ggz en hun naasten. ZonMw vraagt om deze ronde eerst een projectidee in te dienen. Maar ook voor een idee gelden bepaalde voorwaarden. Een aantal zaken moet al zijn uitgedacht voordat een idee klaar is om in te dienen.  

Workshop

PGOsupport biedt daarom de workshop ‘Bereid je voor op de subsidieoproep van ZonMw’ aan. Je gaat aan de slag met het verder onderzoeken en aanscherpen van een vernieuwend idee. Wat heeft jullie achterban eigenlijk aan dit plan? Is deze behoefte meegenomen in de ontwikkeling van het idee? Zo ja, heel goed! Zo niet, dan leer je tijdens de workshop waarom het van belang is om dit wel te doen en krijg je handvatten hoe je dit aanpakt.  
 
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan! Aansluitend op de workshop geeft ZonMw verdere informatie over de oproep en beantwoorden zij eventuele vragen. Wil je ook de aansluitende informatiebijeenkomst over de subsidieoproep bijwonen, stuur dan een mail naar participatie@zonmw.nl

Kosten 

Voor patiëntenorganisaties (landelijk, regionaal of lokaal opererend) draagt PGOsupport de kosten voor de workshop. Ben je niet actief voor een patiëntenorganisatie, maar zet je je wel in voor het belang van patiënten, cliënten of hun naasten? Dan kost deelname aan deze workshop € 82,50 exclusief BTW. ZonMw neemt deze kosten voor haar rekening.

Trainers

Hou me op de hoogte

Laat je gegevens achter, dan weten we dat er belangstelling is. We berichten je als we deze cursus of bijeenkomst gaan plannen.

* Deze velden zijn verplicht

Je naam:
Aanhef
Nieuwsbrief
Privacybeleid *