Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
handvatten voor de volgende subsidieronde

Voor elkaar! ivm subsidieronde ZonMW

Duur 1 dagdeel
Doelgroep bestuursleden, directeuren en (vrijwillige) medewerkers van organisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking, cliënten uit de ggz en hun naasten.
Kosten € 100,- statiegeld
Locatie PGOsupport, Utrecht
Niveau Basis 

Inschrijven mogelijk tot 7 augustus 2019

Inschrijven

Deze workshop bereidt je voor op de volgende subsidieronde van het ZonMw-programma Voor elkaar!

Binnenkort opent de tweede open oproep voor de subsidieronde van het programma Voor elkaar! Deze oproep gaat over innovatieve projecten die bevorderen dat patiënten, cliënten en hun naasten het leven kunnen leiden waarvoor zij zelf kiezen.  
 
De oproep is gericht op patiënten- en gehandicaptenorganisaties die zich inzetten voor mensen met een (chronische) ziekte of beperking en cliënten uit de ggz en hun naasten. ZonMw vraagt om deze ronde eerst een projectidee in te dienen. Maar ook voor een projectidee gelden bepaalde voorwaarden. Een aantal zaken moet al zijn uitgedacht voordat een idee klaar is om in te dienen.  

Workshop

PGOsupport biedt daarom de workshop ‘Bereid je voor op de subsidieoproep van ZonMw’ aan. Je leert jouw vernieuwende idee verder te onderzoeken en aan te scherpen. Wat heeft jullie achterban eigenlijk aan dit plan? Is deze behoefte meegenomen in de ontwikkeling van het idee? Zo ja, heel goed! Zo niet, dan leer je tijdens de workshop waarom het van belang is om dit wel te doen en krijg je handvatten hoe je dit aanpakt.  
 
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Trainers

Anke Groenen – Trainer

Anke Groenen

Anke Groenen is adviseur inbreng cliëntenperspectief bij PGOsupport, met als aandachtsgebieden kwaliteit van zorg en achterbanraadpleging.

Inschrijving cursus

* Deze velden zijn verplicht

Je naam:
Aanhef
Voorzieningen
Voorwaarden *
Privacybeleid *