Ga direct naar de content

Online inspiratiesessie: Bereik je brede achterban

Hoe bereik je iedereen in je achterban? Hoe zorg je voor meer diversiteit binnen je organisatie? In deze online inspiratiesessie op 27 september (16.00 - 17.00 uur) nemen we aan de hand van succesvolle voorbeelden mee in de stappen die je kunt zetten om de toegankelijkheid van je organisatie te vergroten.

Deel deze pagina:

Online: Bereik je brede achterban

  • Dinsdag 27 september | 16 - 17.00 uur
  • Deelname is kosteloos
  • Meld je aan

Hoe kun je iedereen in je achterban bereiken? Een veelgehoorde vraag die moeilijk te beantwoorden is wanneer je zelf niet tot de doelgroep behoort die je wilt bereiken. Met welk aanbod kun je jongeren bijvoorbeeld bereiken? Welke communicatiemiddelen werken het beste voor mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden? Of via welke kanalen vind je personen met een migratieachtergrond? 

Succesvolle voorbeelden

Aan de hand van succesvolle voorbeelden uit de praktijk nemen we je mee in de stappen die je kunt zetten om de toegankelijkheid van je organisatie te vergroten. Karen Prantl, beleidsmedewerker Kwaliteit & Onderzoek bij de Nierpatiënten Vereniging Nederland legt uit hoe zij de informatievoorziening voor mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden laagdrempeliger hebben gemaakt. JongPIT, de organisatie voor én door jongeren met een chronische aandoening of beperking, neemt je mee in hoe je als organisatie het beste in contact kunt komen met jongeren.

Dus ben je benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat steeds meer mensen zich thuis gaan voelen bij je organisatie? Meld je aan voor deze inspiratiesessie!

Andere online inspiratiesessies

In de aanloop naar het congres organiseert PGOsupport 4 online inspiratiesessies in september. In deze sessies staan inhoudelijke trends centraal die belangrijk zijn voor de toekomst van de patiënten- en gehandicaptenbeweging. Lees meer over de 4 online inspiratiesessies.