Ga direct naar de content

Cursussen: voor wie?

Onze cursussen in de cursusagenda zijn exclusief voor mensen die actief zijn voor een patiënten- of cliëntenorganisatie. Vanaf 2024 is er geen statiegeldregeling meer.

Deel deze pagina:

Cursussen: exclusief voor patiëntenorganisaties

Onze cursussen en trainingen zijn specifiek en exclusief toegankelijk voor mensen die actief zijn voor landelijke patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Deze cursussen kunnen we kosteloos aanbieden omdat het ministerie van VWS ons hiervoor de middelen beschikbaar stelt.

Online modules: voor iedereen

Onze online modules zijn kosteloos toegankelijk voor iedereen die actief is in patiëntenparticipatie in zorg en welzijn zoals zorgverleners, onderzoekers, zorgverzekeraars, gemeenten of andere maatschappelijke organisaties.

Cursussen voor onderzoekers of zorgorganisaties

Ook onderzoekers en zorgorganisaties kunnen bij ons terecht voor een cursus of training over het vormgeven van (patiënten)participatie. Deze trainingen maken we op maat. Lees bij Advies bij onderzoek wat we nog meer doen om patiëntenparticipatie bij onderzoek te ondersteunen. Of neem vrijblijvend contact op met de academie om de mogelijkheden en de kosten te bespreken: academie@pgosupport.nl

Cursusvoorwaarden

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een mail naar academie@pgosupport.nl of bel Service & support via (030) 2040 700. Je kunt ook kijken of je vraag al wordt beantwoord bij de Veelgestelde vragen

Meer weten?

Neem contact op met
Diçou de Groot

Diçou de Groot

opleidingscoördinator