Ga direct naar de content

Opleidingsadvies

Soms heeft een patiëntenorganisatie een vraag waarbij het niet meteen helder is wat de beste oplossing is. PGOsupport denkt dan graag met je mee. Samen bekijken we of het om een leervraag gaat, om individueel advies of dat we je op een andere manier kunnen helpen.

Deel deze pagina:

Soms kiezen mensen snel voor een cursus terwijl achteraf blijkt dat dit toch niet helemaal datgene was, waar ze naar op zoek waren. Het is daarom goed om vooraf na te denken wat precies je leervraag is. Als je twijfelt of je krijgt je leervraag niet helder, bespreek dit dan met onze opleidingsadviseur.

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek brengen we in kaart wat de vraag van jou of van je organisatie is, waar je leerbehoefte ligt. Soms blijkt tijdens het gesprek dat de leerbehoefte op een ander vlak ligt dan aanvankelijk gedacht. Soms ben je geholpen met praktische materialen of is begeleiding op maat van een adviseur een betere oplossing. Ook kan een combinatie van een cursus en begeleiding op maat nodig zijn. Adviseur leren en ontwikkelen Ades Joaquin Niazy denkt graag met je mee over een opleidingsplan of maatwerktraject.

Wat biedt PGOsupport?

  • Advies bij keuze voor een cursus: Welke cursussen zijn het meest geschikt bij een bepaalde leervraag en doelgroep? In welke volgorde? En welke vorm past het beste? (online, op locatie of een combinatie van beide)
  • Cursussen op maat
  • Advies over combinatie van opleiding en advies als je vraag daar aanleiding toe geeft
  • Doorverwijzen naar kennis en informatie
  • Doorverwijzen naar andere deskundigen of organisaties die je verder kunnen helpen

Meer weten?

Neem contact op met
Ades Joaquin Niazy

Ades Joaquin Niazy

adviseur leren en ontwikkelen