Ga direct naar de content

Opleidingsadvies

Soms heeft een patiëntenorganisatie een vraag waarbij het niet meteen helder is wat de beste oplossing is. PGOsupport denkt graag met je mee. We bespreken je vraagstuk en waar je organisatie het best mee geholpen is.

Deel deze pagina:

Soms kiezen mensen snel voor een cursus terwijl achteraf blijkt dat dit toch niet helemaal datgene was, waar ze naar op zoek waren. Het is daarom goed om vooraf na te denken wat precies je leervraag is. Twijfel je, krijg je het niet voldoende helder? Bespreek het met onze opleidingsadviseur.

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek brengen we in kaart wat de vraag van jou of van je organisatie is. Soms ben je geholpen met praktische materialen of met een cursus. Soms is begeleiding van een adviseur een betere oplossing. Of een combinatie van een cursus en begeleiding op maat. Adviseur leren en ontwikkelen Ades Joaquin Niazy denkt graag met je mee over een opleidingsplan of maatwerktraject.

Wat kun je verwachten?

  • Advies bij keuze voor een cursus: Welke cursussen zijn het meest geschikt bij een bepaalde leervraag en doelgroep? In welke volgorde? En welke vorm past het best? (online, op locatie of een combinatie van beide)
  • Cursussen op maat
  • Advies over combinatie van opleiding en advies
  • Doorverwijzen naar kennis en informatie
  • Doorverwijzen naar een andere deskundige of organisatie die je verder kan helpen.

Meer weten?

Neem contact op met
Ades Joaquin Niazy

Ades Joaquin Niazy

adviseur leren en ontwikkelen