Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Aantal cursussen helemaal online

Nu de maatregelen rondom het coronavirus weer zijn aangescherpt, komt onze eerder opgedane ervaring met online leren goed van pas. Binnenkort kun je een deel van onze cursussen namelijk helemaal online volgen!

Kwaliteit

De eerste cursussen uit ons aanbod zijn inmiddels aangepast en nu helemaal online te volgen. Bijvoorbeeld de cursus Doelgericht filmpjes maken of Patiëntenparticipatie in wetenschappelijk onderzoek. Natuurlijk staan we ook in deze vorm voor de kwaliteit van onze cursussen. Je ontvangt na afloop een volledig certificaat. 

Ervaring

100% online is in de huidige situatie een mooie oplossing om een aantal cursussen toch door te kunnen laten gaan. Wij zijn blij dat we dit kunnen aanbieden en hier de komende tijd nog meer ervaring mee kunnen opdoen. Maar er gaat natuurlijk niets boven elkaar ook fysiek ontmoeten. Van elkaar leren en netwerken is als je een cursus volgt een belangrijk element. Zodra dit weer mogelijk is, passen we ons aanbod aan. 

Online cursusagenda

Op dit moment werken we hard om het aanbod van volledig online cursussen verder uit te breiden. Hou het online aanbod in onze cursusagenda in de gaten. Is een cursus vol? Geef dan je interesse aan via de ‘Hou me op de hoogte’-button. We mailen je dan als we een nieuwe cursus plannen.