Ga direct naar de content

Evaluatie dienstverlening PGOsupport

19 januari 2022

PGOsupport ontvangt financiële steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in de vorm van een aanbesteding. Om te beoordelen hoe PGOsupport de aanbesteding heeft vormgegeven, evalueert onderzoeksbureau ResCon onze activiteiten in de jaren 2018-2020.

Deel deze pagina:

Door deze aanbesteding is een groot deel van onze cursussen, adviezen en informatie gratis voor patiëntenorganisaties.

Opzet van de evaluatie

Het onderzoek startte deze maand. Onderdeel daarvan is het doornemen van bestaande evaluaties, jaarverslagen en andere rapportages. Daarnaast stuurde ResCon begin van de maand een enquête naar een groep patiëntenorganisaties om ook van hen input op te halen. Tot slot worden enkele vertegenwoordigers van patiëntenorganisaties benaderd voor een interview over onze dienstverlening.

VWS gebruikt de uitkomsten van het onderzoek om, waar nodig, onze opdracht aan te scherpen. Zo blijven wij patiëntenorganisaties op de juiste manier ondersteunen.

Uitnodiging ontvangen? Doe mee!

Heb jij een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan onze evaluatie, of krijg je deze? We hopen dat je meewerkt, want alleen met een hoge respons ontstaat er een volledig en representatief beeld.

Het is goed om te weten dat het gaat om een onafhankelijke evaluatie. PGOsupport is zelf níet betrokken bij de uitvoering ervan.

Meer weten