Ga direct naar de content

PGOsupport heet binnenkort INVOLV

7 mei 2024

PGOsupport krijgt binnenkort een nieuwe naam: INVOLV. Bij INVOLV staat alles in het teken van participatie. We geven advies en verzorgen cursussen. We doen dit voor en met patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers en andere partijen in zorg en welzijn.

Deel deze pagina:

Van participatie denken naar participatie doen

Ook de EUPATI NL-opleidingen en de website PARTICIPATIEKOMPAS.NL worden door PGOsupport verzorgd. Onze rol groeit en het belang van participatie neemt toe. Dat is goed nieuws voor patiënten, cliënten, lotgenoten, vrijwilligers en andere ervaringsdeskundigen.

We vinden dat participatie vanzelfsprekend moet zijn en de sleutel is tot betere zorg, welzijn en onderzoek. Participatie vraagt om betrekken en betrokkenheid. Om organisatie en educatie. En vooral om motivatie en transformatie: van participatie denken naar participatie doen!

Om die omslag en onze diepgewortelde betrokkenheid nog sterker tot uiting te brengen hebben we binnenkort een nieuwe naam: INVOLV. Uiteraard hoort daar ook een nieuwe uitstraling en een nieuwe website bij.

Binnenkort lees en zie je meer, want we houden je regelmatig op de hoogte.

campagnebeeld overgang PGOsupport naar INVOLV