Ga direct naar de content

Marion Koppelman

Marion Koppelman is adviseur fondsenwerving bij PGOsupport. Ze adviseert en begeleidt patiëntenorganisaties bij het werven van extra en structurele inkomsten via fondsenwerving. 

Deel deze pagina:

foto Marion Koppelman, adviseur fondsenwervingContactgegevens:

E-mail: m.koppelman@pgosupport.nl
Telefoon: 06 48 45 47 12
LinkedIn-profiel

Mijn achtergrond

Mijn basis ligt in marketing, accountmanagement en relatiebeheer. Dat is vooral extern gericht. Voor succes en continuïteit is de interne kracht en vitaliteit van een organisatie van even groot belang. Mensen en organisaties maken het verschil als ze in hun kracht staan. Ik vind het fantastisch ze daarbij te kunnen ondersteunen.

Ervaring met fondsenwerving

Na jarenlang in de profitsector actief te zijn geweest, zocht en vond ik meerwaarde in de non-profitsector. Hierin ben ik meer dan 8 jaar werkzaam geweest als fondsenwerver, vrijwilligerscoördinator en commercieel manager.

Het mooie van fondsenwerving vind ik dat het echt een teamprestatie is. Je werkt met zijn allen naar een doel en het geeft enorm veel energie en binding als je samen dat resultaat behaalt en je ambities voor je achterban kan waarmaken.

Waardevolle impact

Fondsenwerving is niet een doel op zich, maar een mooi middel om een waardevolle impact voor je achterban te bereiken. Je raakt mensen en bereikt meer als je met enthousiasme uitdraagt waar je organisatie voor staat en welke dromen je wilt realiseren. Ik kan je helpen doelgroepen te benoemen, de juiste communicatiemiddelen te kiezen om ze te bereiken en de geefvraag op een passende, zorgvuldige manier te stellen. Zo werken we samen aan jouw ambitie.

Kijken door de ogen van patiëntenorganisaties

In het verleden heb ik als bestuurslid van de Stichting Noonan Syndroom mogen bijdragen aan de ontwikkeling van een patiëntenorganisatie. Ik heb toen al diverse keren met PGOsupport samengewerkt. Ik vind het dan ook heel waardevol om nu mijn kennis en ervaring door te kunnen geven en alle patiënten- en cliëntenorganisaties te kunnen adviseren over fondsenwerving, communicatie en relatiebeheer.

Afstemmen met overige activiteiten

Ik kan je ook adviseren over de samenhang tussen fondsenwerving en alle overige activiteiten. Het versterkt elkaar als fondsenwerving en communicatie samenwerken voor optimale zichtbaarheid en als je ook je vrijwilligers actief meeneemt in de acties. Vrijwilligers zijn je ambassadeurs én de basis van je succes, mits je ze optimaal inzet, goed informeert en ondersteunt.

Sparren of vragen over fondsenwerving?

Bel me gerust om eens te sparren, juist ook als je zoekende bent en met allerlei vragen zit. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

E-mail: m.koppelman@pgosupport.nl
Telefoon: 06 48 45 47 12