Ga direct naar de content

Rineke Geschiere

Rineke Geschiere is organisatieadviseur bij PGOsupport. Zij zet zich in voor het versterken van patiëntenorganisaties en het vergroten van hun impact

Deel deze pagina:

foto rineke geschiereRineke Geschiere, organisatieadviseur
E-mail: r.geschiere@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 93 28 39
Linkedin-profiel

Organisatieadvies

PGOsupport begeleidt patiënten- en cliëntenorganisaties bij het opstellen en uitwerken van hun missie, visie en strategisch beleid. Welke impact wil je als organisatie maken en hoe kun je dat het beste bereiken? Op wie ga je je richten? Hoe zorg je voor een goede relatie met je achterban? En wat komt er kijken bij het inschakelen van vrijwilligers en het werven van fondsen. We helpen je graag om binnen je eigen organisatie een pad uit te stippelen. Lees meer bij  Advies voor een sterke organisatie

Brede analyse voor projectsubsidie VWS 

Kun je wel wat extra expertise en handjes gebruiken om je organisatie te versterken en nieuwe dingen op te zetten? Vanaf 1 januari  2024 kun je hier een aanvullende projectsubsidie voor aanvragen bij VWS. Voorwaarde is dat je organisatie ook instellingssubsidie krijgt. 

Eerste stap in het aanvraagproces is dat je een brede analyse laat maken van je missie en visie én van de activiteiten die nodig zijn om meer impact te kunnen maken. PGOsupport maakt samen met je organisatie kosteloos zo'n brede analyse.

Vragen of afspraak maken? 

Heb je vragen over de ontwikkeling van je organisatie? Of wil je je aanmelden voor een brede analyse? Neem contact op met Rineke Geschiere van PGOsupport:

E-mail: r.geschiere@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 93 28 39