Ga direct naar de content

Vacature medewerker Service en Support

PGOsupport heeft een vacature voor een medewerker Service en Support voor 24 uur per week, met cursusadministratie als aandachtsgebied.

Deel deze pagina:

Dit zijn wij

PGOsupport is een onafhankelijke kennis- en adviesorganisatie. Wij werken met en voor patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers en andere partijen in zorg en welzijn. We geven trainingen en adviseren over effectieve en duurzame patiëntenparticipatie. Onze focus ligt op het versterken van dialoog en samenwerking tussen patiëntenorganisaties en hun samenwerkingspartners, omdat die samenwerking de basis is voor meer impact op kwaliteit van zorg en leven. De patiëntenbeweging ondersteunen we specifiek bij organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering, fondsenwerving en vrijwilligersmanagement.

Service en Support

Service en Support is een klein team dat cursisten, trainers en collega’s van PGOsupport secretarieel, administratief en facilitair ondersteunt.  We hebben gastvrije dienstverlening, kwaliteit, collegialiteit en gezelligheid hoog in het vaandel!

Dit ga je doen

 • Als medewerker Service en Support houd jij je vooral bezig met de cursusadministratie van PGOsupport. Dit betekent dat je gedurende een werkdag inschrijvingen van cursisten verwerkt, maar ook allerlei vragen beantwoordt van cursisten en van trainers en collega’s. Dit doe je meestal per mail en telefonisch.
 • Samen met je collega’s bekijk je de cursusplanning. Je maakt cursussen aan in Coachview en koppelt deze cursussen aan onze cursusagenda op de website. Je raadpleegt het Trellobord voor verdere acties bij uitnodigingen en presentielijsten. Ook neem je taken waar in de ondersteuning van cursisten of trainers en verricht je een aantal facilitaire taken in het gebruik van de vergaderruimten.’ Verder bepaal je aan de hand van een aantal mailboxen, zelf de prioriteiten voor de dag.
 • Bij de cursusadministratie zijn een aantal computersystemen betrokken die aan elkaar verbonden zijn. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om deze systemen in te duiken en op zoek gaat naar verbetermogelijkheden om slimmer te werken.

Dit ben jij

 • Je hebt een administratieve opleiding en/of relevante ervaring op MBO-niveau.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en bent doortastend en gastvrij.
 • Je hebt een drive om je eigen deskundigheid te ontwikkelen.
 • Je bent gericht op teamsamenwerking, maar werkt ook graag zelfstandig.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast weet je raad met digitale crm-systemen, ons opleidingssysteem en Trello.
 • Beschikbaarheid op vrijdag is een must.

Hier mag je op rekenen

 • een plezierige, collegiale werksfeer bij een organisatie in ontwikkeling, met ruim 30 betrokken collega's;
 • ruimte voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling;
 • in eerste instantie een jaarcontract, met mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • PGOsupport hanteert de CAO Sociaal Werk. Inschaling in schaal 5 (min. € 2398 en max. € 3415 per maand bij 36 uur).

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar vacature@pgosupport.nl. Neem voor meer informatie contact op met Cathy Kool, teamleider Service en Support, via telefoonnummer 06 4161 2294. De vacature staat open tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we nadrukkelijk niet op prijs!

Meer weten?

Neem contact op met
Cathy Kool

Cathy Kool

teamleider Service en Support