Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

PGOsupport zoekt een opleidingsadviseur, zzp, 16 uur per week

Als ervaren opleidingskundige adviseer je op strategisch niveau bij het ontwikkelen van onze online en blended opleidingen. Net zo makkelijk begeleid je onze trainers in de uitvoering.

Update 25 juni 2021: we hebben iemand gevonden. Dank voor de belangstelling en veel succes met het vinden van een geschikte baan of opdracht.

Ben jij de collega die het komende halfjaar ons team komt versterken? We zoeken een zzp’er die 16 uur per week beschikbaar is, voor 6 maanden.

Dit ga je doen

 • Je begeleidt inhoudelijke experts bij het omzetten van hun klassikale lesplan naar online en blended varianten.
 • Je adviseert proactief over de opzet van de cursus, met name over de samenhang daarvan met leerdoelen, doelgroep, beginsituatie en de wijze van evalueren voor een optimaal leerrendement.
 • Je ontwikkelt online modules waarin de theorie van inhoudelijke thema’s uitgewerkt wordt.
 • Voor onze inhoudelijke experts ben jij het aanspreekpunt bij opleidingskundige vragen.
 • Je werkt intensief samen in een team van onder meer trainers/adviseurs, projectcoördinator en procesbegeleider maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag.
 • Je bewaakt de samenhang en continuïteit van de door PGOsupport uitgezette didactische koers, draagt die uit en past die toe in concrete situaties.

Dit zoeken we

We zoeken een opleidingsadviseur met minimaal 3 jaar werkervaring in dit vakgebied, op zowel strategisch als uitvoerend niveau.
Je hebt het volgende in huis:

 • Je bent een expert in adviseren over opleidingskundige vragen. Je kunt een opleidingsvraag analyseren en voorzien van een passend en onderbouwd advies.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het didactisch verantwoord vormgeven van online en blended cursustrajecten en bij voorkeur met een online leerplatform.
 • Je bent communicatief vaardig, een creatief denker, een aanpakker en initiatiefrijk.
 • Je bent een teamspeler die goed samenwerkt met interne en externe collega’s.
 • Je hebt een onderwijskundige of opleidingskundige opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau.

Affiniteit met de doelgroep van PGOsupport is een pré.

Dit bieden we

 • Een plezierige, collegiale werksfeer.
 • Ruimte voor eigen initiatief, om je taken zelf in te vullen en ook om in een team een breed gedragen resultaat neer te zetten.
 • Een contract voor 6 maanden.

Wij komen graag in contact met een zzp’er die deze opdracht wil invullen.

Over PGOsupport

PGOsupport is een onafhankelijke kennis- en adviesorganisatie. Wij werken met en voor patiëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers en andere partijen in zorg en welzijn. We scholen en adviseren over effectieve en duurzame patiëntenparticipatie. Onze focus ligt op het versterken van dialoog en samenwerking tussen patiëntenorganisatie en hun samenwerkingspartners, omdat die samenwerking de basis is voor meer impact op kwaliteit van zorg en leven.

De academie

PGOsupport biedt een breed scala aan cursussen, workshops en bijeenkomsten voor bestuurders, medewerkers en vrijwilligers van patiënten- en cliëntenorganisaties en andere maatschappelijke organisaties. Per jaar volgen zo’n 1.500 cursisten een of meer van onze cursussen.

De cursussen zijn van hoge kwaliteit en worden zeer gewaardeerd. We bieden ze zowel in een open programma, als op maat voor een organisatie aan. Sinds 2020 ontwikkelen en implementeren we leertrajecten in een online leeromgeving. We geloven erg in de kracht van een mix van online en fysiek leren (blended leren). Wanneer het weer kan, is dat ons uitgangspunt.

Update 25 juni 2021: we hebben iemand gevonden. Dank voor de belangstelling en veel succes met het vinden van een geschikte baan of opdracht.

Acquisitie stellen we niet op prijs.