Ga direct naar de content

Betsie van Dort

Betsie is adviseur en trainer vrijwilligersmanagement en achterbanraadpleging bij PGOsupport.

Deel deze pagina:

foto betsie van dortContactgegevens:
E-mail: b.vandort@pgosupport.nl
Telefoon: 06 43 41 13 75

Linkedin-profiel

Mijn functie

Bij PGOsupport geef ik trainingen en advies over:

Als trainer ga ik onder andere de cursussen over vrijwilligersbeleid geven, samen met adviseur vrijwilligersmanagement Marloes Biegel

Werkervaring

Ik heb gewerkt bij verschillende zorginstellingen en een grote verzekeringmaatschappij. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om thuis te blijven voor de kinderen. Toen de kinderen naar de middelbare school gingen, heb ik een uitstapje gemaakt naar de commerciële sector en ben daarna naar PGOsupport gegaan. 

Naast mijn betaalde werk ben ik vrijwilliger bij NLNet, een stichting voor mensen met lymf- en/of lipoedeem. Ik begon daar als algemeen bestuurslid en vrijwilligerscoördinator. In 2023 deden we een achterbanraadpleging onder onze achterban, omdat we wilden weten wat onze achterban vond wat onze belangrijkste bezigheden moesten zijn. Dit gaan we vertalen naar een meerjarenplan. Bij NLNet heb ik dus zowel kennis en ervaring opgedaan met de patiëntenbeweging als met vrijwilligersmanagement en achterbanraadpleging.

Vragen?

Ik vind het fijn dat ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om patiëntenorganisaties verder te helpen. Heb je vragen over vrijwilligersmanagement of achterbanraadpleging, of ben je benieuwd wat PGOsupport op deze thema's kan betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op: 

E-mail: b.vandort@pgosupport.nl
Telefoon: 06 43 41 13 75