Ga direct naar de content

Judith Winnen

Judith Winnen is communicatieadviseur. Ze houdt zich bij PGOsupport bezig met vraagstukken rondom (online) communicatie, sociale media en contentstrategie.

Deel deze pagina:

foto Judith Winnen

Judith Winnen, communicatieadviseur
E-mail: j.winnen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 57 07 67
Linkedin-profiel

Verbinding

Ieder mens heeft de behoefte om gehoord, gezien en erkend te worden voor wie hij is. Dat is wat mijn werk als communicatieadviseur in de zorg zo bijzonder maakt. Patiënten zijn niet óók nog mens, maar altijd éérst mens. Ik wil patiëntenorganisaties helpen en stimuleren om dát kernaspect bij hun belangenbehartiging te benadrukken. Maar ook de partijen waarmee zij aan tafel zitten op dat niveau bereiken en zo bijdragen aan meer kwaliteit van leven. De kracht zit ‘m in verbinding. Stoppen met praten over elkaar en in plaats daarvan leren van en met elkaar. Zo komen we uiteindelijk allemaal veel verder.

Patiënten zijn niet óók nog mens, maar altijd éérst mens.

Maatschappelijke impact

De maatschappelijke impact van patiëntenorganisaties vergroten, daar denk ik vanuit mijn rol bij PGOsupport graag over na. Hoe ondersteunen wij hen daarbij en hoe kunnen wij helpen bij het zichtbaar maken ervan? Met name voor vraagstukken rondom online communicatie, sociale media en een stevige contentstrategie ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je sparren over communicatievraagstukken?

Neem contact op met Judith Winnen, communicatieadviseur:

E-mail: j.winnen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 57 07 67

Lees meer

Lees meer over communicatie: