Ga direct naar de content

Margriet Crezee

Bij PGOsupport adviseer ik over hoe je patiëntenparticipatie bij digitale zorg kunt organiseren. Ik help dat proces vorm te geven en ondersteun patiëntenorganisaties om de rol van samenwerkingspartner goed op te pakken. Zo investeren we in een netwerk waarin zorgaanbieders, ontwikkelaars en patiënten samen werken aan digitale zorg. 

Deel deze pagina:

Foto Margriet Crezee

Margriet Crezee, adviseur patiëntenparticipatie
E-mail: m.crezee@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 93 51 58
LinkedIn-profiel

In gesprek

Wanneer ik met een zorgaanbieder of patiëntenorganisatie in gesprek ga, wil ik altijd graag weten wat de organisatie of projectgroep wil ‘oplossen.’ Is het een probleem dat door de eindgebruiker (doelgroep) wordt ervaren? Wat wil de toepassing of het project bereiken en op welke manier kan de eindgebruiker bijdragen aan een succesvol resultaat? Ik breng kennis in van methoden en randvoorwaarden en soms match ik patiëntenvertegenwoordigers met aanbieders en andersom.

Organisaties de weg wijzen en samen verder bouwen, met oog voor vragen en onzekerheden.

Toegevoegde waarde

Bij het organiseren van patiëntenparticipatie komt best wat kijken. Het is belangrijk om dat goed uit te denken en vooral ook om ervaring op te doen. Het ontwerpen en zichtbaar maken van klantreizen helpt hierbij. Heel gaaf om design thinking-methoden toe te passen bij zorgvernieuwing. Niets werkt zo motiverend als ervaren wat de toegevoegde waarde is van het gebruikersperspectief!

Samen oppakken

De mogelijkheden die het digitale te bieden heeft, zijn niet altijd direct duidelijk voor de eindgebruikers en dat vind ik spannend. Maar in zekere zin geldt dat voor alle vernieuwingen en verbeteringen. Mijn kracht hierin is het enthousiasmeren van mensen. Hen de weg wijzen, samen verder bouwen, met oog voor de vragen en onzekerheden van de partijen voor wie dit nieuw is. Zo wil ik hen altijd proberen het vertrouwen te geven dat we er wel uitkomen. Dat we het samen oppakken en er een wereld te winnen is! Lees meer over toegankelijke digitale zorg.

Vragen over patiëntenparticipatie bij digitale zorg?

Neem contact op met Margriet Crezee, adviseur patiëntenparticipatie:

E-mail: m.crezee@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 93 51 58