Ga direct naar de content

Caroline Donner

Caroline Donner houdt zich bij PGOsupport bezig met achterbanraadpleging, een belangrijk thema voor patiëntenorganisaties. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de PG-monitor, een jaarlijkse vragenlijst over de plek die patiëntenorganisaties innemen binnen de patiëntenbeweging.

Deel deze pagina:

foto caroline donner

Caroline Donner, adviseur achterbanraadpleging
E-mail: c.donner@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 78 31 30
LinkedIn-profiel

Achterbanraadpleging

Ik houd me bij PGOsupport voornamelijk bezig met achterbanraadpleging. Het raadplegen van je achterban is belangrijk voor patiëntenorganisaties. Patiëntenorganisaties vertegenwoordigen hun leden en donateurs en juist deze mensen weten wat er speelt, wat nodig is en welke veranderingen ze willen zien.

Door je achterban te bevragen kun je je plannen en activiteiten beter afstemmen op hun behoeften. En met de informatie die je krijgt over en van de mensen met een aandoening, sta je als organisatie sterker in je schoenen bij het behartigen van hun belangen. Bijkomend voordeel van achterbanraadpleging is dat het zorgt voor meer verbinding met je leden en donateurs. Lees meer over achterbanraadpleging.

Patiëntenorganisaties toekomstbestendig maken, zodat zij hun belangrijke werk kunnen blijven voortzetten.

PG-monitor

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de PG-monitor. Dit is een jaarlijkse vragenlijst waarmee we bijhouden welke plek patiëntenorganisaties innemen binnen de patiëntenbeweging. Zo kunnen we ook kijken op welke gebieden ze zichzelf verder kunnen verbeteren.

Met de PG-monitor hoop ik een bijdrage te leveren aan de toekomstbestendigheid van patiëntenorganisaties, zodat zij hun belangrijke werk voor patiënten en naasten kunnen blijven voortzetten. Lees meer over de PG-monitor.

Wil je meer weten over achterbanraadpleging of de PG-monitor? 

Neem contact op met Caroline Donner, adviseur achterbanraadpleging:

E-mail: c.donner@pgosupport.nl
Telefoon: 06 40 78 31 30